Nnywellness.com

Min Camaro starter ikke


Min Camaro starter ikke

Camaro er en sportsbil eller "muskler" bil som har vært i produksjon siden 1967. Det er produsert og solgt under merkenavnet Chevrolet, som eies og drives av General Motors. Som med enhver bil, særlig eldre modeller, kan være ganger når din Camaro ikke vil starte. Når dette skjer, er det noen ting du kan gjøre før du ringer i en profesjonell.

Instruksjoner

• Setter nøkkelen i tenningen av din Camaro og prøve å slå den. Hvis det blir ikke hele eller synes å bli stakk, kan rattstammen være feilplassert. Justere rattet til problemet er løst. Slå den venstre og høyre til du hører en klikke lyder, som angir at det er i riktig posisjon. Igjen nøkkelen.

• Sjekke batteriet, som ofte batteriet er ansvarlig for en bil ikke starter - særlig i eldre modeller. Slå nøkkelen til "Tilbehør" posisjon og slå på innvendig lys eller frontlyktene på din Camaro. Hvis lysene slår ikke eller er veldig kjedelig, så er batteriet sannsynlig problemet. Det må være mindre eller belastet, eller i noen tilfeller helt erstattet.

• Sjekk hvilket drivstoff din Camaro. Du kan gjøre dette ved å sjekke bensinmåler med nøkkelen i "Tilbehør" posisjon. Hvis det ikke er nok drivstoff på tanken, starter motoren ikke riktig. Hvis du ikke klarer å finne ut hvor mye drivstoff på tanken, eller hvis du er usikker, Legg til 1 gallon drivstoff Camaro tank og prøv å starte motoren igjen.

• Lytt etter ledetråder. Når du prøver å starte motoren, lytte til lyder som kan indikere Hvorfor starter ikke bilen. Hvis du ingen hører i det hele tatt, kan problemet være relatert til tenningen. Hvis du hører bare å klikke på støy, kan det være et problem med starteren. Hvis Camaro starter kort men ikke holde kjører, kan det være et problem med drivstofftank, dieselfilter eller fyre opp systemet.

• Pop panseret og Finn de olje, kjølevæske og overføring væske dipsticks. Kontroller hver enkelt for å være sikker på at det er fylt til minimum påfyllingsstreken. Hvis ikke, kan det være en lekkasje eller bilen må vedlikehold. Med lav eller tom væsker motoren kan være skadet eller har problemer med starter. Etter å ha fylt væskene til riktig nivå, kan du prøve å starte motoren igjen.

• Taue bilen til en garasje eller forhandleren der en profesjonell mekaniker kan utføre flere diagnostiseringstesting og reparasjoner. En Chevrolet forhandler skal kunne svare på spørsmål angående din Camaro, spesielt hvis du har en eldre modell som ikke alle garasjer er kjent med.