Nnywellness.com

iPhone 4 aktivisering instruksjoner


iPhone 4 aktivisering instruksjoner

Når du har kjøpt en ny iPhone 4 den må aktiveres gjennom iTunes multimedia management-programvaren på datamaskinen. Dette opplyser Apple at iPhone 4 er nå i drift og lar deg sette opp en identitet som brukes til å laste ned innhold fra Internett iTunes Store, hvis du ikke allerede har en Apple-ID. Aktivisering informerer nettverksoperatøren at iPhone 4 er i bruk og signaler leverandøren sende obligatoriske oppsettsdata til enheten, slik at det tilgang til mobilnettet.

Instruksjoner

• På GSM modell iPhone, hvis SIM-kortet ikke var forhåndsinstallert, sette inn SIM-kortet verktøy som følger med iPhone 4 i det lille hullet like over SIM card skuffen på høyre side av enheten. Fjern skuffen fra iPhone 4 og sett inn SIM-kortet. Skyv SIM card skuffen tilbake på iPhone 4 til det er jevnt med casing.

• Hold nede strømknappen på iPhone 4 i to sekunder å slå apparatet på. Skjermen viser en instruere deg koble iPhone 4 til iTunes via USB-kabel.

• Dataoverføre og installere den nyeste versjonen av iTunes på datamaskinen, følge installasjonsanvisningene på Apple-webstedet. Når installasjonen er fullført, starte iTunes ved å klikke ikonet på skrivebordet.

• Koble iPhone 4 til datamaskinen med USB-kabelen. ITunes oppdager at en ny enhet er tilkoblet og begynner aktiveringsprosessen automatisk.

• Les vilkårene og sjekk boksen "Betingelser og vilkår" nederst på skjermen. Trykk på "Fortsett"-knappen.

• Angi en eksisterende Apple-ID og passord i de aktuelle boksene, og klikk på "Fortsett"-knappen. Hvis du ikke har en iTunes-konto, sjekk "Jeg har ikke en Apple-ID" knappen og velg hjemlandet fra det miste-ned menyen. Angi nødvendig informasjon til å definere en ny iTunes-konto, inkludert navn, adresse og e-post, og klikk på "Fortsett"-knappen når du er ferdig.

• Angi din personlig informasjon samt fakturainformasjon, inkludert navn, adresse og e-post, og klikk på "Send"-knappen. IPhone 4 på nytt for å fullføre aktiveringsprosessen, der tiden skjermen blir svart og Apple-logoen vises. Når iPhone starter på nytt, er det klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en datamaskin, kan du ta din iPhone 4 til en Apple-butikk eller til mobilleverandøren for aktivisering.
  • Du må registrere deg for mobiltelefontjenester plan i ditt område før du kan bruke telefonen.