Nnywellness.com

Hva er de ulike typene mopeder?


Hva er de ulike typene mopeder?

En moped er vanligvis definert som en motorsykkel som kan enten være drevet av en lav-drevet motor eller tråkket. De fleste land og regioner har sin egen lovgivning om bruk av mopeder maksimal hastighet, størrelser og krav til sikkerhet for slike kjøretøyer er et kontroversielt tema. Mange varianter av mopeder er tilgjengelige størrelse, fart og stil.

50cc gass Moped

Gassen 50cc moped av Jin Lun, kalt JL5A, har en luftkjølt, 50cc, én-sylindret, fire-takts motor. Den har automatisk CVT girkasse og er lovlig å kjøre i alle 50 av USA. Denne moped kan nå en øverst fart av 37 mph og har en Drivstoffkapasitet på 1 gallon. Det er kjørt i oppreist stilling og har en elektrisk/kick-start-starte starte systemet. Standard funksjoner på denne typen moped inkluderer en front hydraulisk skivebrems og dele tri-eikers premium 10-tommers lettmetallfelger. Den har en nettovekt på 185 lbs., vekt kapasitet på 220 lbs. og en akselavstand på 47 inches.

XM-150 gass Moped

XM-150 modell av moped har en fire-takter, 150cc motor. Start systemet er en elektrisk kick start, men denne moped kommer også med en fjernkontroll forrett. Den bruker en 12-volts 7AH batteri til elektrisk start systemet har en større fuel kapasitet og høyere hastighet enn 50cc modellen på 1,75 gallons og 60 mph. Den har en variabel hastighetskontroll gass, et belte-drive-system og veier 279 lbs. XM-150 har også lagring under en fjærbelastet plass, gass-sjokk-polstrede gafler og en maksimal vekt på 360 lbs.

Jonway MC_50CRP Moped

Denne Jonway moped er modellert etter utseendet på en retro Vespa. Den har en 50cc, fire-takts motor med en automatisk, clutch mindre overføring som ikke krever utstyr endring og en hastighet på ca 30 mph. Start systemet er også kick eller elektrisk start, mens batteriet er en 12-volts, 7AH og drivstoff kapasiteten er 1,5 gallon. Denne moped har også en stålramme, foran og bak drum bremser, mono-shock bakhjulsopphenget og våren-aktivert gaffel forstillingen. Den har en bruttovekten av 220 lbs. og vekt kapasitet på 185 pund.

250cc Trike Chopper Road Warrior Moped

Denne moped - med en 250cc, fire-takter, dobbel-sylindret motor - er betydelig kraftigere enn tidligere modeller. Den har en elektrisk start system og en kjeden stasjonen drivlinje overføring er manuell. Mens batteriet er det samme som i andre modeller, toppfart er ca 70 mph og drivstoff kapasiteten er 2.2 gallon. Denne kraftige moped har foran og bak skivebremser, forsterket stålrør ramme, dobbel-svingarm funksjon og luftfylte absorber bakre hjuloppheng foran. Det er betydelig større enn andre typer på 621 lbs., og har en maksimal vekt kapasitet på 380 lbs.