Nnywellness.com

Hvordan installere Peavey SSE 15 høyttalere


Peavey SSE 15 høyttalere er designet for systemer med permanent installert høyttalere. SSE 15 serien kan installeres i auditoriene, stadioner og kirken helligdommer, for eksempel hvor lyden må dekker et stort område. Veggmontering en Peavey krever en monteringsbraketten som er spesifikke for SSE 15 serien, som Peavey selger under merkenavnet VersaMount. En hjelper trengs for prosjektet, som hver Peavey SSE 15 veier ca 100 lbs.

Instruksjoner

• Finn ønsket punkt på veggen for å installere monteringsbraketten høyttaler, som må være boltet inn stenderne bak veggen eller direkte i mur eller betong. Hvis du er usikker på veggen bygging eller evne til veggen for å støtte mer enn 100 pounds av hørlig utstyret på en høyde, konsultere en profesjonell remodeler eller entreprenør.

• Holde VersaMount braketten mot veggen der det monteres, og gjøre en blyant merke på veggen gjennom hver av de åtte hullene i braketten.

• Bore 3/8-tommers diameter hull på hver av de åtte blyantstreker til en dybde på ca 1 tomme.

• Juster hullene på braketten med hull i veggen og deretter bolten braketten på plass med medfølgende 3/8-tommers skruer og en skrutrekker. Hvis montering på mur, kan det være nødvendig å erstatte 3 /-8-tommers bolter i stedet for skruer og bruke en fastnøkkel til å sikre boltene inn i veggen.

• Holde baksiden av SSE 15 mot høyttaleren monteringsplaten på VersaMount braketten, mens en hjelper setter inn 3/8-tommers skruer gjennom monteringsplaten i seks hullene på baksiden av SSE 15. Stram hver skrue med skrutrekkeren ved å dreie til skruen hoder er flush med monteringsplaten.

• Sett inn to phono-pluggene på den ene enden av stereo kabler i de venstre og høyre lydinngang kontaktene på baksiden av SSE 15. Samsvarer med hvit eller svart pluggen til venstre kontakten. Den røde pluggen kobler alltid til høyre kontakten.

• Koble phono-pluggene på den andre enden til utgangene på en forsterker, som kan kobles til en mikser eller annen lyd-management enhet for å henge opp lyd-komponenter som musikkinstrumenter eller stereoutstyr.

Tips og advarsler

  • Pass på at stiger sikkert plasseres mot vegg og gulv når klatring eller montering høyttalere og braketter.
  • Dette prosjektet bør ikke forsøkes av noen uvant å løfte og holde mindre enn 100 pund i minst 10 minutter.