Nnywellness.com

Hvordan endre en Saturn termostat


Saturn biler har et godt rykte, og som sådan, det er ikke mange store reparasjoner som må gjøres på de fleste Saturns, men rutinemessig vedlikehold kan holde dem sterke i lang tid. Opprettholde kjølesystemet er en enkel, men nødvendige skritt for å holde din Saturns motor ivaretatt. Ett skritt å opprettholde kjølesystemet er å endre termostaten. Termostaten er interne ventilen som styrer flyten av kjølevæske hele innsiden av motoren. Endre ventilen kan holde den fra sviktende eller kan fikse overoppheting av motor på bare 10 minutter.

Instruksjoner

• Finn kjølevæske bunnpluggen på undersiden av radiatoren på passasjersiden. Bruke socket løsne og Fjern bunnpluggen. La gamle kjølevæsken å strømme i ta kjelen fjerning senere.

• Finn slangen som avslutter radiatoren og går foran motorblokken. Plasseringen der slangen inn er termostat bolig. Bruk skrutrekkeren til å fjerne slangen klemmen og skyv slangen ut av huset.

• Bruk 10 mm skiftenøkkelen å løsne og fjerne to festebolter holde termostat bolig på. Fjern gamle huset og nye termostaten, komplett med nye boliger, inn i motorblokken. Sett de to skruene i huset.

• Koble slangen til bolig og fest på plass med slangen klemmen. Fylle radiator med en 50/50 blanding av vann til kjølevæske aktivere bilen og la den kjøre mens du legge vann til radiator til overflyt beholderen er fylt til "Full" linjen.

Tips og advarsler

  • Bruk beskyttelsesbriller og hansker når drenering kjølevæske, som du ikke vil det å plaske i øynene eller forbli på hendene etter kjølevæske.