Nnywellness.com

Sports fotografering teknikker


Sports fotografering teknikker

Sportsfotografer må fange idrettsutøvere på sitt beste. Ofte, er bare noen øyeblikk beste oppsummere en bestemt sportsbegivenhet, og det en sport fotograf jobb å fange det.

Funksjonen

Praksis er viktig. Ta bilder på innendørs og utendørs sportsarrangementer. Det er også viktig å vite sporten du skyter. Kjenner reglene og når omstendighetene gjør en stor spiller sannsynlig. Sport fotograf må være klar og bruke rask sport handlingen til sin fordel, ikke hans skade.

Kamerafunksjoner

Det er viktig å bruke riktig lukkerhastighet i forhold til mengden av bevegelse og lys du skyter. For høy action natten hendelser må et kamera og objektiv som kan skyte på 1/500 lukkertid eller mer, en høy ISO og en stor blenderåpning. Lukkerhastigheten forbundet med noen som går er rundt 1/30; kjører idrettsutøvere og flyr ballene behov lukkertid hundredeler av et sekund.

Utstyr

Øyeblikksbilde digitalkameraer fungerer vanligvis ikke godt for å fotografere sportsarrangementer på grunn av deres forsinkelse i fokus tid og relativt lav bildepunkter. Digitale enkeltlinsereflekskameraer er et godt valg fordi du kan forandre linser og kameraet er mer funksjonell. Også, fordi de fleste Idretter har rask bevegelse, et stativ kan være viktig å bruke.