Nnywellness.com

Slitt tennpluggen symptomer


Slitt tennpluggen symptomer

En rekke motorytelse og drivstoff økonomien problemer skyldes utslitt tennplugger. Tennplugger er en integrert del av motorens elektriske system og slitte plugger legger vekt på andre motordeler, ofte fører til motorstopp eller dyre reparasjonsregninger erstatte skadede motordeler.

Inspeksjon

Hver tennplugg må fjernes med en plug skrunøkkel eller ratchet og kontakt for visuell inspeksjon avgjøre hvis overdreven slitasje som forårsaker dårlig motoren kjører symptomer. Undersøkelse av brukte tennplugger avslører tegn på slitasje. Se nærmere på siden og sentrale elektroder bestemmer at det de nød å bli erstattet for å holde maskinen kjører problemfritt og effektivt. En oppbygging av elektrisk ledende metallisk innskudd på en gammel plugg elektroder kanne anledning en kortslutning fra senket shunt motstand. Denne tilstanden kalles skifting, eller overføre avfyring.

Normal plugger

Frisk, eller normal tennplugger opererer ved korrekt temperatur i en riktig kjører motoren har et bestemt utseende. De ligne nyere pluggene med band av innskudd på sidene av pluggens keramiske isolator. Det er viktig å skille mellom slitt ut plugger og kobles med noen liv igjen i dem når Diagnostiser motorens symptomer. Du kan utelukke overdreven slitasje som en årsak til dårlig motorytelse hvis tennpluggene har en normal, unworn utseende. Mangel på overdreven innskudd på pluggens elektroder og en lys tan til grå farge er godt tegn.

Slitte plugger

Tennplugger som er utslitt og mot slutten av en normal levetid vil ha avrundet siden elektroder og en kort sentrale elektrode. Motoren mister hestekrefter og misfires starter hardt med slitte plugger. Dobbel spenning kan være nødvendig å skyte pluggene, som resulterer i redusert akselerasjon ytelse. Senket gass kjørelengde er en ledende symptom på utslitt tennplugger. Skadet sekundære tenning deler som kobler ledningene, distributør cap og ignition coil er slitt plugger.

Gamle Plug-problemer

En utslitt tennplugger vil ikke brann riktig på grunn av en crusty opphoping av forbrenning innskudd på elektrodene. Innskudd på gamle plugger kan brobygging elektrode, hindrer pluggen fra avfyring. En blemmer, slitte plugg med smelter og korrosjon av elektrodene kan føre motor banket og pinge. En utslitt plugg med sprakk eller sprukket core nese kan ikke brann, forårsaker en død sylinder. Død sylindere er symptomer på ødelagt, bøyd eller korrodert plugger på grunn av overdreven slitasje.