Nnywellness.com

Hvordan kan jeg få en gratis T-Mobile uten å bruke et kredittkort & uten aktivisering avgifter?


Hvordan kan jeg få en gratis T-Mobile uten å bruke et kredittkort & uten aktivisering avgifter?

Mens du ser for å åpne en linje av tjenesten med en av USAs fjerde største mobiltelefon tjenesteleverandører, T-Mobile, du er ofte aktivisering avgifter og priser på siste mobiltelefon modeller. Men hvis du er villig til å spørre, kan du ofte finne bedre tilbud når det gjelder mobiltelefoner og selv gratis eller redusert aktivisering avgifter. De selv uten kredittkort kan vanligvis ta del i disse T-Mobile-mobiltelefon salg.

Instruksjoner

• Sjekk på T-Mobile autoriserte forhandlere som Mobile løsningen, som driver kiosker i kjøpesentre, telefon gratis kampanjer. Spør kiosk selgeren å frafalle aktiveringsavgiften $35 av kjøpe linjen av tjenesten er ofte effektive. Be om å få gebyret frafalles før du godtar å kjøpe den nye T-Mobile linjen av tjenesten. De fleste selgerne har muligheten til å frafalle aktiveringsavgiften for å lokke deg og lukke salg. Du kan betale for eventuelle gebyrer når du kjøper telefonen med kontanter.

• Visit t-mobile.com and click "Store Locator" in the top right corner. Skriv inn adresse og postnummer og nettstedet vil vise telefonnummeret og adressen til butikken nærmest deg. Ring den lokale T-Mobile corporate butikken å spørre om gjeldende gratis telefon salg. Forhandle med T-Mobile salgsrepresentanten å frafalle aktiveringsavgiften som betingelse for kjøpet av den nye linjen av tjenesten for telefonen. E-post i en sjekk eller postanvisning eller betale med kontanter i T-Mobile automatisert betaling kiosken, som ligger i hver T-Mobile corporate butikk.

• Kjøpe T-Mobile kontantkort hvis du vil heller ikke tegn en to-år servicekontrakt med T-Mobile. Forhåndsbetalte T-Mobile mobiltelefoner ikke gratis, men du kunne få en fra en venn eller et familiemedlem som tidligere hadde en T-Mobile-konto. Du kan også kjøpe en brukt T-Mobile håndsett på eBay eller Craigslist. T-Mobile forhåndsbetalte planer er gratis å aktivere, og du kan laste kontoen helst ved å kjøpe en Last card med kontanter. Finne reload kort på de fleste bensinstasjoner, kiosker, varehus og Sjekkinnløsning fasiliteter.

Tips og advarsler

  • Et kredittkort kreves aldri åpne en T-Mobile linje av tjenesten. Hvis du ikke finner en gratis telefon du vil, vent og prøv senere; salg er alltid i endring, så gratis håndsett modeller endres ofte.