Nnywellness.com

Hvordan å spille inn TV-programmer på PC


Hvordan å spille inn TV-programmer på PC

For å spille inn TV-programmer på datamaskinen (PC) må du først koble TVEN til PCen. Sende utdataene video og lyd fra TVen kabel, satellitt eller digital omformer boksen til både TVEN og til en video fangst kort koblet til PCen. Bruke video-fanger programvare til posten. Microsoft Windows Movie Maker er et video-fanger program som er forhåndsinstallert med Windows-operativsystemer.

Instruksjoner

Kobler en Converter-boksen til PC

• Stikk den ene enden av din første settet av A / V-kabler til RCA-inngangen på videoopptakskortet. Husk når du setter inn kablene som du plugger dem inn etter farge (rød til rød, hvit til hvit og gul til gul). Sett den andre enden av disse kablene til RCA kvinnelige kortet.

• Koble en av mannlige pluggene på en av dine RCA splittere til en av kontaktene på motsatt side av kvinnelige kortet. Gjenta til alle tre RCA-splittere har en hann plugg inn en knekt på kvinnelige kortet og andre mannlige pluggen er henger løst.

• Koble en ende av ditt andre sett av A / V-kabler til hunnkoplingen på din RCA splitters. Husk når du kobler disse kablene til å opprettholde fargen samordning du startet i trinn en (rød til rød, hvit til hvit og gul til gul). Koble den andre enden av disse kablene til din TV-kabel, satellitt eller digital omformer boksens RCA utgangene. Hvis din kabel, satellitt eller digital omformer for tilkobling krever du koble RCA-utganger på denne enheten til TVEN, kan du koble de løse endene av hann plugg på din RCA splittere til RCA-kontaktene på TVen. Igjen, opprettholde farge koordinering mellom plugger og knekt som du begynte på trinn en. Du bør ha en linje av ledningen dedikert til rødt (eller høyre)-lydsignalet, hvit (eller venstre) lydsignalet og gul (eller video) signal.

• Plugg den videoopptakskortet i datamaskinen. Vanligvis kan et videoopptakskort plugges inn i en av datamaskinens USB-porter.

Innspilling

• Starte Windows Movie Maker. Klikk "Start", velg "Alle programmer" eller "Planer", deretter "tilbehør" og deretter "Windows Movie Maker."

• Gå til "Fil"-menyen og velg "Capture Video." Følg instruksjonene i veiviseren for videoopptak. For eksempel velge kilde opptaksenheten og deretter lyd og innspill kildene. Fyll ut boksen "Angi et filnavn for fanget video boksen". Velg et sted å lagre filen. Og så videre.

• Klikk "Start Capture" for å registrere din TV-programmet. Klikk "Stopp innspilling" når innspillingen er fullført. Klikk "Ferdig" for å lukke veiviseren.

Tips og advarsler

  • Hvis du prøver å koble PCen direkte til TVEN og TVEN har ikke RCA utskriftskapasitet, må du først koble TVEN til en enhet som gjør, for eksempel en Videospiller. Koble deretter sekundære enheten til videoopptakskortet.