Nnywellness.com

TiVo HD: Tips & triks


TiVo er en DVR-tjeneste som gjør opptak av direktesendt TV uten eksterne lagringsmedier, for eksempel DVD eller VHS kassetter. TiVo tilbyr HD-kanaler og muligheten til å integrere direkte i systemer, og er et utmerket system for å fange opp på TV du ville savne. Men grensesnittet er enkelt og intuitivt, kan det oppstå problemer - som tilfellet tips for å få mest mulig ut av tjenesten vil være nyttig.

Sortere innspillingene

Sortere listen nå spiller i TiVo HD kan være en virkelig tidsbesparende hvis du har mange lignende programmer. Bare gå til spiller nå-listen, bla ned Sorter/gruppe-alternativene og trykk "Enter" for å få frem sorteringsalternativene. Veksle mellom sorteringsalternativene vises med venstre og høyre-tastene på fjernkontrollen og velg alternativet "Grupper" og slå den på eller av.

Vise bilder

Fordi en riktig konfigurert TiVo HD har tilgang til bredbånd Internett, kan du bruke den til å vise bilder som andre har lastet. Fra hovedmenyen velger du "Produkter og mer" og deretter "bilder og lysbildeserier. Skriv inn et søkeord, og du vil se bilder merket med nøkkelordet.

Spille inn webvideoer

TiVo HD har integrasjon for web-videoer, slik at du kan finne og spille inn videoer danne CNET, løk og The New York Times. Fra hovedmenyen velger du "Finne programmer," gå til "Web videoer og nedlastinger," Velg leverandøren av broadcast og deretter bare vise videoer. Du kan også få programmer for TiVo HD å integrere med YouTube.

Endre Banner

Du kan endre stilen stripe som viser informasjon om din TiVo HD. bare trykk den høyre knappen på fjernkontrollen flere ganger og veksle mellom stiler.

Enkel omstart

Selv om folk flest vet om koble boksen TiVo HD å gjenstarte systemet, finnes det en enklere metode som du kan gjøre fra sofakroken. Naviger til TiVo HD Setup-menyen og velg "Start mottaker." Dette bidrar til å holde dine personlige innstillinger i stedet for å tørke dem ut, som gjør et trekk omstart.

Avansert Vis finne

TiVo HD gir en måte å finne programmer basert på noe uklar kriterier også. Et eksempel på dette er å finne et program eller en film som har en bestemt skuespiller i den. Bare gå fra hovedmenyen til "Finne programmer" og deretter opprette en ønskeliste søk og velge kriteriene. For eksempel velger "Markere aktør" og skriver skuespillerens navn.