Nnywellness.com

Spesifikasjoner for en andre generasjon 16GB iPod Touch


Når teknologiselskap Apple Inc. introduserte iPod Touch - grafisk grensesnitt-inneha versjonen av iPod bærbar multimedia spilleren - i September 2007, det tilbys 16 gigabyte som en av de tre harddisk valgene, med de andre blir 8 GB og 32 GB. Den andre generasjonen av iPod Touch dukket opp nøyaktig ett år senere, med noen forbedringer gjort til enheten. Eple produsert 2G iPod Touch 16 GB til 9 September 2009: et år til dagen det fikk sin debut.

System spesifikasjoner

Operativsystemet for 2G iPod Touch er 2.1.1 versjon av iOS, som var kjent som iPhone OS til juni 2010. Digital media spilleren, men har kompatibilitet med iOS så høyt som 4.2.1. Prosessoren, fra ARM Holdings, plc., har en opprinnelig hastighet på 620 megahertz, men underclocked til 533 MHz. Hver iPod Touch av andre generasjon av produksjonen har 128 MEGABYTE av dynamic random access memory, eller DRAM. Samsung S5L8720 som iPod Touch inneholder fungerer som en system-on-a-chip, som integrerer nesten alle enhetens systemfunksjoner.

Lyd/grafikk spesifikasjoner

Den andre generasjonen av produksjon, Apple erstattet 16 GB iPod Touch Wolfson mikroelektronikk WM8758BG hørlig sjåfør med en fra Cirrus Logic: en CS4398. Også inkludert er en innebygd høyttaler og 3,5-millimeter hodetelefonkontakt. Grafikken kommer fra et Lite MBX grafikkprosessor fra PowerVR. Delingen av britisk GPU produsenten Imaging Technologies laget spesielt MBX Lite for lavt strømforbruk.

Tilkobling spesifikasjoner

Hver 2nd generasjon iPod Touch 16GB har en trådløs tilkobling som overholder 802.11b / g-standarder av Institute of Electrical og elektronikk Engineering association. I motsetning til de første-gen versjonene, 2G media spilleren har også Bluetooth v2.1 + Enhanced Data Rate trådløs tilkobling, selv om det måtte ha operativsystemet iOS 3.0 eller høyere for kompatibilitet. USB 2.0-kompatible dokkkoplingsstykke er inkludert for lading eller synkronisere enheten for dataoverføring.

Fysiske og makt spesifikasjoner

Som sine to kolleger har 2G iPod Touch 16 GB en 4,3-tommers lengde, 2,4-tommers bredde og 0,33-tommers høyde. Dens makt kommer fra en 3.7-volt, 739-milliampere-timers innebygd oppladbart litium-ion polymer batteri, som kan sist opp til 36 timer og seks timer for musikk og videoavspilling, henholdsvis.