Nnywellness.com

Hvordan sette opp PIP på en Insignia-TV


Hvordan sette opp PIP på en Insignia-TV

Bilde-i-bilde (PIP) er en populær funksjon som gir TV-seere muligheten av å ha to kanaler vises på skjermen samtidig. Insignia TV, markedsført av elektronikk detaljhandel gigantiske Best Buy, er ikke produsert med direkte, integrert PIP (med unntak av noen mindre, utgåtte modeller). Men funksjonen kan fortsatt nås av Insignia eiere når koblet til en kabel eller satellitt-mottaker som tilbyr dette alternativet.

Instruksjoner

• Kontroller om Insignia modellen har en "PIP"-knappen på fjernkontrollen. Hvis ja, trykk som tilgang i PIP-funksjonen istedenfor å gå via kabel eller satellitt ekstern. Men som i mai 2010 bare modeller vises på Insignias nettsted som tilbyr dette er avviklet 23 tommers jeg-LC23Q1 og 26-tommers jeg-LC26Q1. Og med disse modellene, PIP kan ikke åpnes mens noen sperrefunksjoner er i kraft, så sørg for at noen du har valgt er deaktivert.

• Abonnerer på en kabel eller satellitt-TV-tjeneste som tilbyr PIP og tjenesten installert. De fleste kabel-leverandører tilbyr dette alternativet med riktig utstyr, som gjør Dish Network (med en to kanalvelgere mottaker boksen/DVR), selv om DirecTV ikke, for som i mai 2010.

• Koble Digitalboks mottakerboksen Insignia apparatet via videokablene du har valgt – enten HDMI eller de fem-pronged å se HD kanaler.

• Trykk "PIP" på kabel eller satellitt fjernkontrollen, vanligvis plassert nederst. Dette aktiverer bilde-i-bilde og ta opp den andre kanalen på skjermen. Trykk på knapper ("Swap", "Plassering", etc.) til å endre kanalene og skjermen plasseringen av en av kanalene.

Tips og advarsler

  • Med parabolen nettverk må mottakeren ENKELTKANALMODUS til PIP. Trykk på "Mode"-knappen på fjernkontrollen for å angi mottakeren til denne modusen.
  • Spør installasjon tekniker eller kontakt støtte for kabel eller satellitt tjenesten å se hvis noen flere tilkoblinger kreves til PIP.