Nnywellness.com

BlackBerry 5800 spesifikasjoner


BlackBerry 5800 spesifikasjoner

BlackBerry opprettet en 5800 rekke telefon og Internett trådløsinnretninger på BlackBerry-5810 og 5820 modellnummer i 2002. Samtidig, 5810 var avansert, tilbyr integrert e-post, telefon, SMS (kort beskjed service), nettleser og organisator funksjoner i én enhet. Produsert av Research in Motion (RIM), ble enheten gjennomgått av PC Magazine i 2002, som fant sin telefonfunksjonen å være upraktisk på grunn av manglende innebygd mikrofon og høyttaler.

Sikkerhet, nettverk og frekvens spesifikasjoner

BlackBerry RIM 5800 serien telefonene tilbudt sikker trådløs tilgang til e-post, bedriftens data, telefon, Internett og arrangør funksjoner av inkludert S/MIME-programvare, som aktivert kryptering av S/MIME og -til-PINNERS meldinger med trippel DES-kryptering. Begge modellene var identiske i funksjonalitet og begge drives på GSM (Global System for Mobile Communication) samt GPRS (General Packet Radio Service), Mobitex og DataTAC trådløse nettverk. Ett poeng av differensiering mellom de to modellene var at 5810 drives på 1900 MHz og var rettet mot det nordamerikanske markedet, mens 5820 drives på 900 som vel som 1800 MHz og var rettet mot det europeiske markedet. Som en ekstra sikkerhetsfunksjon, var en mange--flis frittstående modul inneholdt i enhetene som hadde grafikk som synes hvis tukling med mikro-chip oppstod, varsle brukeren et mulig brudd på datasikkerhet.

Vekt, størrelse og Design spesifikasjoner

5810 og 5820 var identisk med hverandre i design. Begge tilbudt det BlackBerry kalt "alltid, alltid tilkoblet" operasjon med integrerte funksjoner for tale og data. Et partnerskap med RIM tilbys internasjonale tilkobling. Enhetene målt 4.6 inches bredt med 3,1 inches høy med 0,7 inches dyp. De var også lys, veiing inne for bare 4.7 ounces. En innebygd RIM trådløst modem og interne høytytende antenne innrømmet brukernes å bære og holde enheten enkelt. Begge kjennetegnet en tommel skrive tastatur, navigasjon hjulet, stor skjerm, intuitivt grensesnitt og hodetelefoner jack. Tastaturet og skjermen var bakgrunnsbelyst.

Programvare, mikroprosessor, minne og grafikk spesifikasjoner

Begge enhetene løp på RIM BlackBerry OS 3.x innebygd operativsystem. Mikroprosessoren i hver var en 32 bit ARM 7EJ-S kjernen datamaskinen behandling enhet med en MiB RAM kapasitet. Enhetene tilbys flash EEPROM ROM typer med 8 MiB kapasitet. Skjermen ansatt en 1 bit/piksel (2 skala) fargedybde for skjermen med en tre tommer diagonalt området og 160 av 160 oppløsning. En lithium ion akkumulator drevet enhetene.