Nnywellness.com

2003 Mitsubishi Eclipse spesifikasjoner


2003 Mitsubishi Eclipse er en sport coupe/cabriolet fra japanske bilprodusenten Mitsubishi Motors, utgitt i bilens tredje produksjonssyklusen. I stigende rekkefølge, er coupe trimme av 03 formørkelsen RS, GS, GT og GTS. Konvertible trimme er GS, GT og GTS Spyder.

Motoren, girkassen og drivstofføkonomi

Standard motorer for 2003 Mitsubishi Eclipse er 2,4-liters, 147 hestekrefter firesylindrede motoren og den 3-liters 200 - eller 210-hk V-6. Hvert kjøretøy kommer med en standard fem-trinns manuell girkasse. Utstyrt med 16-gallon gass tank, måles drivstoff økonomien området på 20 til 23 mpg byen og 26 til 31 mpg på motorveien.

Sikkerhet spesifikasjoner

2003 Mitsubishi Eclipse standard sikkerhetsfunksjoner inkluderer en kjøretøy tyverialarm systemet, fører og passasjer kollisjonsputer og en trunk anti-felle enhet. GTS trims har også anti-bremser.

Indre spesifikasjoner

Med sitteplasser for opptil fire personer, standard interiør 2003 Mitsubishi Eclipse inkluderer cruise kontroll, strøm vinduer og dørlåser og et stereoanlegg bestående av radio og CD-spiller. GTS-versjoner har tilleggsfunksjoner som driver flere regulerbar kraft seter og full skinn møbeltrekk.

Utvendig spesifikasjoner

En to-dørs, av 2003 Mitsubishi Eclipse har lettmetallfelger: 15 inches for RS, 16 inches for GS og 17 inches for GT og GTS. Andre standard utvendig spesifikasjoner inkluderer automatisk frontlykter og makt-justert speil.