Nnywellness.com

Instruksjoner for en Panasonic KX-TG5100


Panasonic KX-TG5100 er en 5,8 GHz trådløs telefon som kan ha opptil åtte ekstra håndsett. Telefonen leveres med ett håndsett på en base som inkluderer en høyttalertelefon, digital svarer apparat, en samtalelogg som kan lagre 50 telefonsamtaler, ringer ID og intercom evner mellom ekstra håndsett. Den innledende installasjonen for telefonen kan være forvirrende for noen, men etter å bli vant til funksjoner, bruk skal være enkel.

Instruksjoner

• Koble enheten til et strømuttak og koble telefonlinjen til porten leveres på baksiden av basisenheten. Plasser batteriet i telefonen og holder telefonen på laderen basen. Tillat opptil seks timer å lade før bruk. Plass de to antennene som er knyttet til bunnen av enheten i oppreist stilling.

• Trykk "Conf/funksjon" på telefonen for å få tilgang til hovedmenyen av telefon. Fra hovedmenyen, får du tilgang til telefonboken, Ringeinnstilling, som omfatter et utvalg av ringetoner og volumer, og LCD-kontrasten. De samme varene kan nås på undersiden av enheten også ved å trykke "Funksjon/Rediger." Telefonsvarer innstillingene er tilgjengelig fra basisenhet også bla gjennom hovedmenyen for å "Sette svare" og velge mellom alternativene omfatter antall ringesignaler, opptak, ekstern tilgang kode og ringe overvåking.

• Angi datoen og klokkeslettet for at telefonsvareren gir deg informasjon om et ubesvart anrop. Igjen, treffe funksjon/Rediger-knappen og bla til "Dato/tid." Angi to sifre for hver måned, dag og år deretter inn fire sifre for gang og ruller over justere mellom am og PM ved å trykke på "*" knappen. Fortsett ved å trykke knappen ned på baseenhetens retning pad for å lagre innstillingene.

• Trykk og hold knappen "Hilsen" å spille inn en personlig melding til telefonsvareren. Hvis du ikke registrerer en melding, brukes en fabrikk-installert standardisert hilsen i stedet. Når du er ferdig med innspillingen, trykk på "Hilsen" knappen igjen for å lagre meldingen. Du kan trykke på "Hilsen"-knappen når som helst å høre den innspilte hilsenen.

• Trykk på "Svar på"-knappen for å aktivere telefonsvareren. For å lytte til meldinger, trykk på "1" knappen under postboks etiketten. Trykk på "Slett"-knappen når som helst slette en melding.