Nnywellness.com

Hvordan erstatte styrekulen på en BlackBerry Bold 9000


Hvordan erstatte styrekulen på en BlackBerry Bold 9000

BlackBerry Bold 9000 er en smarttelefon kan kjøre flere applikasjoner. For å adgang disse programmene, kan du bruke styrekulen ligger i telefonen som en mus. Den styrekulen bør mislykkes, så styringen blir problematisk, og BlackBerry blir vanskelig å bruke. Erstatte styrekulen krever åpne opp enheten, som ugyldig garantien i prosessen. Men hvis du vil fikse det selv, det tar ca 10 minutter for å gjøre og krever bare noen få verktøy.

Instruksjoner

• Slå din BlackBerry og ta av batteridekslet. Dra ut batteriet og fjern seks skruene som T5 rundt perimeteren på baksiden av BlackBerry med T5 Torx-head-driveren. Løft bakdekselet av telefonen.

• Trekk kretskortet ut fra forsiden av telefonen med hendene, betale forsiktig oppmerksomhet til USB og hodetelefon portene, som kretskortet kan holde seg på saken.

• Lå kretskortet foran deg slik at skjermen er mot deg og hvit bakside for tastaturet er nærmest deg. Trykke ned to pinnene på nederste hjørnene av styrekulen bruker små bladet flathead skrutrekker, og deretter trekke av metall kuleholderen på styrekulen.

• Trekk ut opprinnelige styrekulen med en pinsett. Installere erstatning styrekulen på plass ved å skyve det i kretskortet, justere flat sidene av styrekulen med vertikale side av BlackBerry, så skyve ned metall kuleholderen med fingrene.

• Skyv foran utenfor av BlackBerry over kretskortet, gjør at to kvadrat kategoriene i de øverste hjørnene av skjermen hullet Skyv bak kretskortet. Trekk ut siden av forsiden av USB-tilkoblingen som du setter kretskortet i foran tilfelle.

• Plasser bakdekselet på telefonen, og deretter installere skruene med T5 Torx-head-driveren. Skyv batteriet tilbake på plass og skyv bakdekselet på BlackBerry. Slå telefonen opp og teste på styrekulen for å sikre at det fungerer.