Nnywellness.com

Hvorfor er mobilen overoppheting?


Hvorfor er mobilen overoppheting?

Det er normalt for telefonene å bli varm fra tid til annen, og de kan også få varm når de tar på krevende oppgaver, som streaming, laste ned og lading. Men hvis telefonen blir for varmt til å håndtere, varmer opp for ingen åpenbare grunnen eller ikke avkjølt, må du finne ut hvorfor. Dette kan skyldes hvor du holder telefonen og hvordan du bruker det. batterier og ladere gjøre også telefoner overopphetes. Før du spør teleoperatøren eller telefonprodusenten for hjelp, se om du kan løse problemet selv.

Lagring og tilfeller

Hvis telefonen overopphetes når du holder den i lommen, vesken eller tilfelle, kan du blokkere sine kanaler. Hvis luften kan sirkulere rundt telefonen, det kan ikke holde kjølig og vil bare bli varmere. Finne en annen måte å bære telefonen eller ta den ut av bærevesken for en stund. Hvis telefonen slutter å bli varmt, har du funnet en løsning. Hvis du ikke vil endre måten du bære telefonen, kan du prøve å slå den av mens den er i lommen eller vesken.

Overoppheting batterier

Noen ganger batterier overopphetes og gjør telefonen varmere enn den burde være. Dette kan skje som batteriet blir eldre og mindre effektiv, eller hvis det utvikler en feil. Du kan også ha overoppheting problemer hvis du har erstattet den opprinnelige akkumulator med en billigere tredjeparts. Hvis du kan erstatte batteriet, prøve en ny en eller bytte tilbake til en godkjent modell. Hvis du har et innebygd batteri, kontakter du produsenten eller leverandøren mobiltelefon - hvis telefonen er fortsatt under garanti, kan du være kvalifisert for en gratis erstatning.

Direkte varme og sollys

Hvis telefonen er ved en direkte varmekilde eller venstre i solen, kan den bli overopphetet. Du kan også ha problemer hvis du lagrer det ved andre elektroniske enheter. Holde det varme og direkte sollys. Ikke lagre det i en parkert bil i lange perioder. På varme dager vil temperaturen stige betraktelig, varme opp telefonen selv om du deaktivere den og lagre den i hanskerommet.

Problemer med programmer

Enkelte programmer og tjenester gjør telefonen systemet jobbe hardere og kan overopphetes det. For eksempel, dette kan skje hvis du bruker programmer som bruker plasseringen og navigering tjenester, eller hvis du spiller et spill som bruker mye systemressurser. Det kan også være et problem hvis du har mange programmer som kjører samtidig, eller hvis en av dem utvikler et problem. Lukke alle programmer og se hvis telefonen begynner å avkjøle. Hvis ikke, slå den av, la det avkjøles helt og starte den opp igjen.

Lading problemer

Hvis telefonen overopphetes under lading, kanskje du har et problem med batteriet eller lader. Dette skjer noen ganger hvis du ikke bruker en produsent er godkjent laderen. Telefoner vanligvis varme opp hvis du bruker dem mens de er lading, spesielt hvis du gjør noe som tar opp mye prosessorkraft. Noen telefoner også varme opp mer hvis du bruker dem når de er på en lav kostnad. Kontroller at du bruker riktig laderen til telefonen. Ikke bruk mens den lades, og se om dette gjør en forskjell.