Nnywellness.com

Hvordan jeg tjore min Palm til min bærbare for Internett-tilgang?


Hvordan jeg tjore min Palm til min bærbare for Internett-tilgang?

En av de beste funksjonene til en Palm smarttelefon, som Palm Centro eller Palm Treo, er dens trådløs bredbåndstilgang til Internett og e-post. Men når du reiser på forretningsreise, kan du trenger litt mer funksjonalitet for å sende et Word-dokument, bla gjennom en Flash webside eller tilgang til andre webfunksjoner er ikke tilgjengelig via mobiltelefonen. I slike tilfeller kan du tjore håndflaten til datamaskinen for Internett-tilgang.

Mobilt bredbånd planer

Må du være abonnent til en mobil bredbånd plan. Alle de store operatører må du kjøpe en egen plan for å aktivere det tethering valgmuligheten for Palm-enheten. Kostnadene ved denne planen kan variere avhengig av båndbredde tildeling og hvorvidt du allerede har en data eller e-pakken for smarttelefonen. For eksempel har Verizon Wireless Mobile bredbånd koble planen som legges på en landsomfattende e planen eller ubegrenset dataabonnement.

Programvareinstallasjon

Bruke telefonen som et modem, må du installere programvaren fra mobiltjenesteleverandøren. Dette kan oppnås på plate i butikken eller av dataoverfører det av selskapets hjemmeside. Sikre at du får riktig versjon av programvaren for datamaskinens operativsystem. Etter installeringen trådløst bredbånd fra mobilleverandøren, følger den på skjermen å fullføre aktiveringen.

Koble Palm

Koble Palm til datamaskinen. Du kan gjøre så med den medfølgende USB-kabelen eller via Bluetooth. Avhengig av datamaskinen må du også laste ned og installere de nyeste driverne for Palm telefonen (selv om de fleste Windows-systemer vil automatisk finne og installere de riktige driverne når du kobler telefonen til). Kjør programvaren som følger med din operatør og velg enheten bare har tilkoblet.

Overvåking databruk

Overvåke databruk nøye. Mest tethering planer har strenge båndbreddegrense og kostnad per megabyte for overages. Husk å stokk inne å din regningen å holde øye med din båndbredde slik du ikke pådra seg ekstra avgifter. Som en tommelfingerregel, en email er ca syv kilobyte, en webside er ca 300 KB (selv om sider med Flash-elementer, bilder og video, er mye større) og en PowerPoint-presentasjon er rundt tre megabyte.