Nnywellness.com

Slik sletter du alle kontaktene fra en HP iPAQ 914


Slik sletter du alle kontaktene fra en HP iPAQ 914

HP iPAQ 914 er en Windows-aktivert, håndholdte pocket PC-enhet utviklet for profesjonelle og forretningsfolk. Denne telefon/mini-maskinen er utstyrt med nesten alle moderne funksjoner en person trenger for forretningsbruk. Ikke bare er det utstyrt med avanserte funksjoner som dataprogrammer, e-kapasitet, GPS (fleste plasserer system) og tekstmeldinger, men det kommer også med standard telefonens funksjoner som adresse bok og kontaktlister. Behandle kontakter er lett på denne høyteknologiske enheten. Men hvis du lurer på hvordan å slette alle kontaktene på din iPAQ, kan du gjøre det raskt og enkelt.

Instruksjoner

• Slå på din iPAQ 914 og trykk på "Start" kategorien på bunnen av skjermen på hovedmenyen med posisjonspekeren.

• Velg "Kontakter" fra listen over alternativer i det miste-ned menyen. Dette vil henvise deg til siden "Kontakter" i din iPAQ. Alle kontaktene vises etter kategori på denne siden.

• Velg kategorien du vil fjerne kontakter ved å tappe invertert pilene til venstre på skjermen med posisjonspekeren. Vinduet kategori vil deretter dukker opp, viser alle kontaktene i denne gruppen.

• Bla ned til den siste posten i kontaktlisten i denne kategorien. Tapp posisjonspekeren i rommet under kontakt for å markere det og dra posisjonspekeren til toppen av skjermen, merke alle kontakter i gruppen.

• Tapp kategorien "Verktøy" i verktøylinjen nederst på skjermen og velg "Slett alle kontakter. Alle kontaktene i denne gruppen slettes. Gjenta prosessen for andre kontaktgruppene til alle kontaktene dine iPAQ er slettet.