Nnywellness.com

Hvordan laste opp til en iPhone uten iTunes


Hvordan laste opp til en iPhone uten iTunes

Apple anbefaler du bruke iTunes programvare på datamaskinen, både holder alle musikkfiler og synkronisere dem med iPhone. Fordi iTunes har flere begrensninger innebygd, foretrekker mange iPhone-brukere i stedet å bruke en iPod musikk manager-programmet som kjører på Mac og PC for opplasting musikkfiler til iPhone. Fremgangsmåten for å bruke en iPod musikk manager-programmet er i utgangspunktet det samme som benytter iTunes, selv om det er små forskjeller mellom programmer. Bruke en iPod musikk manager-programmet i stedet for iTunes ikke iPhone garantien eller hemme bruken på noen måte.

Instruksjoner

• Laste ned og installere en iPod musikk manager-programmet til datamaskinens skrivebord, som MediaMonkey (se koblingen i ressurser). Dobbeltklikk på iPod musikk manager programmets ikon når det er fullstendig nedlastet. Følg menyen blir bedt om å installere det en iPod musikk manager-programmet til datamaskinens harddisk. Hvile PC'ENS når installasjonen er fullført.

• Fest iPhone kontakten til forbindelseskabelen iPhone til iPhone. Koble den andre enden av iPhone-kabelen til en USB-port på datamaskinen.

• Dobbeltklikk på ikonet iTunes å innlede den. Velg ikonet for iPhone under "Enheter"-kolonnen. Velg kategorien "Sammendrag" øverst i iTunes. Fjern merket for "Automatisk synkronisering når dette iPhone er koblet" under kategorien "Alternativer" Avslutt iTunes.

• Dobbeltklikk på ikonet for behandlingsprogrammet for iPod-musikk på datamaskinens skrivebord å innlede den. Vent til programmet iPod musikk manager laste musikken i iTunes biblioteket og vise det i den midterste kolonnen av programmets hovedskjermbildet.

• Velg ikonet for iPhone i verktøylinjen på den øvre delen av programmet iPod musikk manager. Klikk én gang på mappen under iPhone-ikonet for å vise mappeinnholdet. Velg kategorien "Musikk" hierarkisk menyen i mappen.

• Velg en musikkspilleliste fra under kategorien "Musikk" og/eller en musikkfil fra midt-kolonnen ved å klikke på den én gang med musen (velge flere filer ved å holde nede "Shift"-tasten mens du klikker med musen).

• Klikk på knappen "Sync" på bunnen av hovedskjermen av iPod musikk manager-programmet. Avslutt programmet iPod musikk manager når musikkfilen eller filene har blitt synkronisert og overført til iPhone. Koble iPhone tilkoblingskabelen fra iPhone og fra USB-porten på datamaskinen. Lytte til musikk du har lastet opp til iPhone uten å bruke iTunes.

Tips og advarsler

  • Prøv den gratis prøveversjonen av en iPod musikk manager-programmet for å se om det oppfyller dine behov før du kjøper betalt for versjon.
  • Ikke koble iPhone-kabelen til USB-porten på et tastatur som det gir en god tilkobling for synkronisering.