Nnywellness.com

Feilsøke JVC AV-56WP74 TV


Feilsøke JVC AV-56WP74 TV

JVC AV-56WP74 modellen er en projeksjon stil TV som bruker en widescreen-skjerm. Dette settet har også en bred base, som gjør at den kan stå fritt på bakken uten en tabell til å stå på. Denne modellen kan også støtte HD-bilde og lyd. Men hvis du har noen problemer med din JVC JVC AV-56WP74, er det noen enkle feilsøkingstrinn du kan ta for å løse vanlige problemer med TVen.

Instruksjoner

• Sjekk kraft. Hvis enheten ikke aktiverer, kontroller strømledningen og sikre den går på strøm. Hvis det er koblet til et grenuttak, frakoble den og koble den direkte til veggen. Hvis du bruker fjernkontrollen for å slå på TV, kan du prøve å bruke bryteren på siden av settet i stedet.

• Omprogrammere kanaler hvis din makt har nylig gått ut eller du har endret kabel-leverandører, kanalene må være programmerte igjen. Trykk på "Menu" på fjernkontrollen og velg "Auto-Tuner Setup" fra listen for å finne og justere kanaler.

• Flytt alle elektroniske enheter fra datamaskinen. Små elektroniske enheter kan forårsake interferens, som vises på skjermen som statisk eller bølgete linjer.

• Slå av lukket teksting modus. Hvis skjermbildet vises det meste svart, kan det ha vært en feil med den teksting. slå av innstillingen, og deretter aktivere den fjerne svart.