Nnywellness.com

Hvordan bruke flere iTunes-biblioteker med en iPhone


Hvordan bruke flere iTunes-biblioteker med en iPhone

En av de endeløse funksjonene av Apple iPhone er manglende evne til å synkronisere enheten til flere iTunes-biblioteker. Hvis du har to datamaskiner, kanskje en stasjonære og bærbare hver med sin egen iTunes-biblioteket, kan du ikke legge til begge settene med musikk og videoer til iPhone. Hvis du har iPhone synkronisert til en datamaskin, og du prøver å koble den til en annen datamaskin, vil du bli bedt med alternativet overskriver alle medier. Heldigvis kan du komme rundt denne begrensningen ved å laste ned et enkelt program kalt SwapTunes til iPhone. Når SwapTunes kjøres, opprettes det en ny iTunes-biblioteket som du kan synkronisere fra enhver datamaskin, og du kan bytte frem og tilbake mellom flere biblioteker.

Instruksjoner

• Koble din iPhone til en datamaskin. Åpne iTunes og trykk "Sync" for å synkronisere all musikk, video og podkaster til iPhone. Koble din iPhone.

• Gå til "Verktøy" på iPhone. Velg installatør.app og laste ned programmet SwapTunes. Kjør programmet. Et lite ikon vises, og viser "Bytte musikk/Video biblioteket." IPod-programmet på iPhone viser "Ingen innhold" fordi du bare har ett sett av media.

• Koble din iPhone til en annen datamaskin med en egen iTunes-biblioteket. Synkronisere den for å få det andre settet av media.

• Klikk SwapTunes programmet kjøres det igjen. Gjøre denne hver gang du vil bytte fra opprinnelige iTunes-biblioteket.

Tips og advarsler

  • SwapTunes er en rask måte å bruke flere biblioteker på iPhone. Det er en annen måte å gjøre det som er mer kompliserte og medfører benytter en Hex editor på datamaskinen deaktivere til begrensning på iPhone. Se referanser.