Nnywellness.com

Hvordan kan jeg finne numrene slått på telefonen Verizon?


Hvordan kan jeg finne numrene slått på telefonen Verizon?

Hvis din Verizon Wireless-mobiltelefon eller den blir skadet, kan du fortsatt vise numrene som slås på telefonen. Vanligvis finner du numrene som slås på telefonen ved tilgang til telefonens anropslogg og velge "Ringte tall." Men det også mulig å vise tall ringt på telefonen ved å logge på Verizon Trådløs Internett-kontoen. Verizon inneholder en oversikt over alle tall ringte og mottatt på telefonen. Hvis du vil vise Anropslister online, må du registrere en konto.

Instruksjoner

• Starte en nettleser, og gå deretter til siden min Verizon tegn i Internett.

• Angi bruker-ID eller mobiltelefon og passord i de aktuelle feltene. Klikk "Logg på" for å få tilgang til kontoen. Hvis du ikke er registrert en konto, klikk på "Registrer"-knappen og følg instruksjonene. For eksempel angi telefonnummeret Verizon Wireless når spørsmål og oppretter et passord for kontoen. Logg på kontoen din når du er ferdig med registreringen. Oversikt over hjemmesiden åpnes.

• Klikk koblingen "Gjeldende bruk" tekst. Hvis du har mer enn én trådløs nummeret på kontoen, velger du nummeret vil du vise fra det miste-ned listen.

• Kategorien "Stemme", og klikk deretter koblingen "Detaljer" tekst. Samtaler som ble plassert og mottatt for inneværende faktureringsperiode vises. For å vise oppringinger i en forrige måned, "My Bill" kategorien, og klikk deretter rullegardinlisten i delen "Fakturering Statement".

• Velg måneden du vise fra listen, og deretter klikker du "Bill detaljer" koble til å vise den oppringte numre.