Nnywellness.com

Hvordan du overfører fra en IPhone til Samsung Galakse


Hvordan du overfører fra en IPhone til Samsung Galakse

Samsungs Smart bryter programmet automatiserer prosessen med å overføre data fra din iPhone til en galaksen enhet, slik at du kan kopiere meldinger, kalenderoppføringer og kontakter ved å klikke på en knapp. Smart bryteren bruker iTunes-sikkerhetskopier som en datakilde, betyr at du ikke trenger å angi kontakt eller app i programmet manuelt. Programmet kan også søke på Google lek butikken for å gi anbefalinger basert på eksisterende iPhone apps, som iOS apps ikke er kompatible med Android smartphones, som Samsung Galaxy-serien.

Instruksjoner

• Koble iPhone til datamaskinen via Apple USB-kabelen. Åpne iTunes og klikk på "iPhone"-ikonet på verktøylinjen.

• Klikk på kategorien "Sammendrag" og velg "Denne datamaskinen" fra "Backup"-menyen. Kontroller at boksen "Krypter iPhone backup" er venstre ukontrollert. Klikk "Tilbake opp nå" for å skrive en sikkerhetskopi av din iPhone til datamaskinen.

• Last ned Smart bryter programvaren (link i ressurser) og følg den på skjermen å installere den.

• Koble din Samsung Galaxy via Samsung USB-kabelen. Smart bryter programvaren vil automatisk oppdage at du har koblet en Samsung telefon, og vil åpne "Velg sikkerhetskopier"-menyen.

• Velg "Eple" fra det miste-ned menyen, og velg deretter den nyeste sikkerhetskopien til å overføre. Smart bryter merker automatisk tilgjengelige sikkerhetskopier etter dato. Hvis du ikke ser noen tilgjengelige sikkerhetskopier, klikk "Velg mappe" og bla til plasseringen av iTunes sikkerhetskopien. Klikk "Neste" for å åpne menyen "Velg innhold til Transfer".

• Velg hva du ønsker å overføre ved hjelp av avmerkingsboksene og klikk "Start Transfer" for å starte overføringen. Når overføringen er fullført, klikker du "Avslutt" for å lukke Smart bryteren.

Tips og advarsler

  • Smart bryteren kan også overføre data fra LG, BlackBerry og Nokia smartphones, samt andre Samsung-enheter.
  • Telefonen Samsung må være koblet til datamaskinen som en media for overføringsprosessen fungerer. For å endre enhetens tilkoblingsmodus, dra fra toppen av skjermen til bunnen med telefonen fortsatt er koblet til datamaskinen for å åpne melding-panelet. Klikk på USB-ikonet og velg "Media enhet (MTP)."