Nnywellness.com

Forskjeller mellom MMS og tekstmeldinger


Forskjeller mellom MMS og tekstmeldinger

Det finnes fire typer mobilmeldinger. Forstå hva MMS og SMS er kan være forvirrende for folk som er nye til mobiltelefon bruk. Disse tekst meldingstypene er forskjellig på ulike måter. Du kan eller kan ha ikke disse typer funksjoner, avhengig av hva slags telefon og operatør du har.

SMS og MMS definisjon

SMS står for kort meldingslevering. Denne meldingstypen er mye brukt med alle typer telefoner og operatører. MMS-meldingen har utviklet seg fra SMS-melding, og det står for Multimedia Messaging Service. Du kan ta et bilde og sende det sammen med en melding til en venn eller familiemedlem og vise dem hvor du er eller hva du får.

SMS og MMS kapasitet

Du kan sende opptil 160 tegn til en annen telefon i en SMS-melding, og hvis du vil at meldingen skal lenger, det er delt opp og sendt til en annen melding. MMS-meldingen kan du sende 160 tegn pluss lyd, bilde eller innholdet.

Meldingen kostnader

SMS-meldingene er den billigste av alle meldinger. Disse kan også brukes til koble andre tjenester, som Google eller MSN. Du kan også motta spam i disse typer meldinger. For å motta MMS-meldinger, må du ha en multimedia pakke eller kameraet telefon.

Krav

Vil motta MMS-meldinger må du ha multimedia pakke eller kameratelefon. Noen av disse meldingene kan ikke mottatt eller sendt på grunn av tjenesteleverandører. Disse meldingene bære en større innhold informasjon så prosessen med sending eller mottak av en MMS-melding kan ta lengre tid å laste opp eller ned.