Nnywellness.com

Hvordan fjerne en Aerostar Airbag


Hvis airbag lys din Ford Aerostar holder blinker eller du er bekymret for kollisjonsputen fungerer ikke ved et uhell, kan du fjerne fabrikken kollisjonsputen for å erstatte delen. Ford kollisjonsputen er knyttet til rattet med Torx skruer i ryggen, og kan fjernes i bare noen få minutter. Spare tid og penger på å ta det til en mekaniker ved å fjerne kollisjonsputen selv.

Instruksjoner

• Løsne negative batterikabelen av Ford Aerostar fra batteriet innlegg med en åpne slutten fastnøkkel før du prøver å fjerne kollisjonsputen. La bilen sitter i 30 minutter å tillate kollisjonsputen utslipp før du fjerner enheten.

• Fjern skruene som holder styringen kolonnen dekselet under rattstammen med en stjernetrekker. Ta av styringen kolonnen dekselet rattstammen og sett det ut av veien.

• Finn den oransje plast kontakten i rattstammen og presse endene av klippet skille den elektriske kontakten. Finn slutten av elektriske ledningen som går til rattet og løsne Elektrisk ledning innlegget i kolonnen.

• Fjern de to Torx-skruene fra baksiden av rattet med Torx bit og hylse. Løft rattet dekselet og airbag montering av styringen hjul akkurat nok til å finne Elektrisk ledning kontaktene på baksiden av omslaget.

• Koble Elektrisk ledning kontaktene på baksiden av rattet dekselet og fjern dekselet og airbag samlingen fra Ford Aerostar.

Tips og advarsler

  • For å unngå drar kollisjonsputen ved et uhell, alltid løsne negative batterikabelen fra Ford Aerostar før kollisjonsputen.