Nnywellness.com

1990 Ford Mustang Clutch installasjon


Clutch i 1990 Ford Mustang er mekanisk enhet der dreiemoment å overføres til overføring mens du kjører. Under stoppe, er clutch løsrevet å tillate motoren til inaktiv uten opphold. Clutch systemet består av clutch platen, trykkplaten og hele lageret som kan slites ut over tid. Clutch kan bli erstattet i en ettermiddag med den gjennomsnittlige hjemme Mustang entusiast.

Instruksjoner

• Koble negative batterikabelen bruker en 13 mm skiftenøkkel. Plasser overføring i nøytral og sette på parkeringsbremsen. Twist shifter knappen telleren med klokken for å løsne det fra shifter spaken. Lirk opp shifter støvel rammen, bruker en liten skrutrekker, tappen fra midtkonsollen, og skyv oppstarts- og rammen av shifter spaken. Fjerne lyd deadener mat ligger under shifter rammen. Fjern fire 10 mm skruene som fester shifter platen til toppen av overføringen bruker socket, utvidelse og ratchet. Løft shifter av overføring og midtkonsollen.

• Blokkere passasjersiden hjulene med hjulet parkeringsklosser. Løfte og støtte førersiden av Mustang gulvet jack og jack står. Plasser jack står under foran subframe og bakakselen og lavere bilen på tribunene for støtte.

• Fjern de fire 12 mm, 12-punkts bolter knytter drivaksel til differensial. Skyv drivaksel mot overføring og senke den fra differensial. Plasser en avløp panne under halen akselen for overføring og skyv drivaksel av overføringen.

• Koble de elektriske kontaktene for omvendt lysbryter og den nøytrale sikkerhetsbryter fra siden av overføringen. Fjerne 10 mm bolten som festes speedometer kabelen til halen skaftet av overføringen og skyv speedometer kabelen ut av overføringen.

• Fjern to 13 mm skruene som fester starteren til overføring bell-boliger, bruker socket og ratchet, og la starteren henge ut av veien. Fjern fire 13 mm eksosrør boltene som fester rørene til overskriftene og fire 13 mm skruene som fester eksosrør til lyddemper rørene, bruker socket og ratchet. Koble oksygen sensorer og skyv eksosrøret fra under bilen.

• Lirke clutch gaffelen, plassert på førerens side av overføring bell-boliger, mot fronten av bilen bruker Lirk bar og slip clutch kabelen ut av gaffelen. Fjerne åtte 15 mm skruene som fester overføring bell boliger på baksiden av motoren, bruke lange, socket og ratchet.

• Rull gulvet jack under overføring og løfte overføring litt for å ta vekten av overføring mount. Fjerne to 13 mm skruene som fester overføring cross-medlemmet i rammen av bilen med en skiftenøkkel, socket og ratchet. Skyv overføring tilbake ut av clutch og senke den i bakken.

• Unbolt den gamle clutch trykkplaten og plate fra svinghjulet på baksiden av motoren. Bolt den nye plate og trykk platen i sted, men ikke trekk bolter. Sett inn clutchen justering verktøy, som følger med settet, på platen og piloten foring midt på svinghjulet. Dreiemoment trykkplaten bolter til 20 pund-fot med en momentnøkkel og skyv verktøyet justering av platen.

• Løft overføring på plass og skyv det mot motoren. Juster overføringen skaftet med clutch platen og trykk overføring frem til overføring sitter på pluggene på baksiden motorblokken. Installere overføring boltene som fester motoren til overføring. Høyne overføring med gulvet jack og installere to kryss-medlem bolter.

• Installere starter, clutch kabel og eksosrør. Installere speedometer kabelen. Koble de elektriske kontaktene for bryterne igjen. Installer drivaksel og boltene sikkert. Heve Mustang utenfor jack står, fjerne står og lavere bilen til bakken.

• Installere shifter, lyd deadener, shifter støvel og shifter knapp i motsatt rekkefølge som de ble fjernet. Med overføring i nøytral, starter motoren og skifte overføring gjennom alle girene. Prøvekjøre kontrollere clutch funksjonene riktig.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller og arbeid hansker for å hindre alvorlige skader.
  • Unnlatelse av å støtte bilens vekt med jack står mens arbeider under det kan resultere i Kjøretøyskade og alvorlige skader.