Nnywellness.com

Hvordan erstatte sjokk og Struts i en Oldsmobile Alero


Struts i din Oldsmobile Alero er delene av suspensjon systemet som holder turen myk og behagelig. Struts også hjelpe i håndtering og kontroll. Beskytte din Oldsmobile Alero modellens komfortabel tur ved å erstatte struts.

Instruksjoner

Erstatte den fronten Struts i en Alero

• Løft den fremre enden av Alero med et gulv jack og støtte den rammen med jack står. Pop panseret, og Finn den øvre strut montering nøtter over hjulet brønner i motorrommet. Bruk en skralle fjerne. Bruk et dekk jern til å løsne og fjerne nøtter montering forhjulene og sette hjulene.

• Følg bremsen linjen fra wheel hub til spankulere. Dislocate braketten holder det fra strut, som er samlingen maskinvare med fjærer går fra hjulnavet til rammen i Alero. Bruke en permanent markør for å merke retningen til spankulere på styringen knoke så du matche det når du installerer den nye.

• Unbolt lavere montering bolten holder strut for å styre knoke, som er arm som viser wheel hub til høyre og venstre. Gjenta trinn 2 og 3 på den andre siden av Alero trekke spankulere ut.

• Justere samlingen for nye spankulere merkene på styringen knoke og installere og hånd-stramme øvre montering nøtter. Sett inn den nederste brakett bolter og sett dreiemoment skiftenøkkel til 133 foten lb stramme bolten til du føler fastnøkkel slip. Tilbakestille det til 18 fot lb stramme øvre montering nøtter.

• Koble brems slangen braketten på strut, og dreiemoment mutteren 10 fot lb Gjenta trinn 4 og 5 på den andre siden av Alero og montere forhjulene. Lavere front end, og har en profesjonell sjekk oppstillingen.

Erstatte bak Struts i en Alero

• Løft av den bakre enden av Alero og støtte den rammen. Fjerne bakhjulene. Finn struts på knoke og markere deres orientering med en permanent penn slik at du vet hvordan du skal plassere nye.

• Pop bagasjerommet, og fjern tilgang panelene over hjulet brønner. Fjerne øvre montering nøtter for struts. Trekk den øvre festeboltene fra hjulet brønner, og unbolt spankulere fra knoke. Gjenta dette trinnet på den andre siden av Alero trekke spankulere ut.

• Justere nye spankulere merkene på knoke, og Installer den øvre bolter og muttere. Dreiemoment dem til 18 fot lb inn lavere montering bolter og dreiemoment dem til 89 foten lb Gjenta dette trinnet på den andre siden av bilen.

• Montere bakhjulene og lavere bakenden på Alero. Har en profesjonell sjekk hjul justering.