Nnywellness.com

Ulemper med å kjøpe en ny bil


Ulemper med å kjøpe en ny bil

Nye biler har lav kilometerstand, omfattende garantier og lav innledende vedlikeholdskostnader. Kjøpe en ny bil, men har kortsiktige og langsiktige ulemper i forhold til kjøpe en brukt bil. Kjøpe en ny bil er en stor forpliktelse, og forbrukerne oppfordres til å vurdere fordeler og ulemper å få den største avkastningen på investeringen.

Kostnader

Vanligvis er startkostnaden for en ny bil høyere enn en brukt bil. Forhandlere kan tilby midlertidig lav rente priser til nye bilen kjøpere. Men når renten "teaser" utløper, kan den månedlige innbetalingen være høyere enn med en brukt bil på grunn av den opprinnelige kostnaden. Høyere priser bety ofte lengre lånebetingelser, og du kan allikevel skylde på en ny bil når du har besluttet å selge eller handle i. I tillegg er skatter og registrering avgifter vanligvis høyere for nye biler.

Avskrivning

Ifølge Indiana avdeling finansinstitusjoner, kan en ny bil miste så mye som 40 prosent av sin verdi i to år. Selv om en bestemt gjøre og modellen har en bevist banerekord av verdi og ytelse, vil du oppdage noen av bilens mangler før senere. Med en bruktbil vet du allerede ytelse historien til et bestemt merke, modell og år, tilbyr deg muligheten til å kjøpe en bil med en robust historien uten å gjøre med den første nye bil avskrivningen.

Funksjoner

Annonserte forhandleren priser, inkludert forhandler specials, vanligvis bare inneholde lager funksjoner. Hver ekstra funksjon lagt til en ny bil øker prisen. Flere funksjoner kan inkludere kosmetisk samt funksjonelle aspekter. Alternativt kan mange tilleggsfunksjoner allerede være inkludert i en brukt bil som en del av den opprinnelige pakken opprinnelige kjøperen kjøpt. Besparelser på disse funksjonene er ofte videre til forbruker når den opprinnelige eieren videreselger bilen.

Forhandling

Det kan hende du forhandle en bedre avtale på en brukt bil med en privat selger enn med en bilforretning som private selgere ikke har "markup" krav en bilforhandler har med nye biler. Men selv forhandlere tilbyr brukt bil kjøp når de trenger å tømme lageret og gjøre plass til flere biler.

Forsikring

Nye biler har høyere forsikring priser, som forsikringsselskaper må betale høyere priser på deler og kjøretøy erstatning når et nytt kjøretøy ødelagt eller stjålet. I tillegg hvis du finansiere en ny bil, at kreditorer vanligvis du må kjøpe full forsikringsdekning for tap.