Nnywellness.com

Spill for Samsung E250


Spill for Samsung E250

Samsung E250 er en lett og slank skyve telefon med et kamera som skyter både video og fremdeles bilder, en hukommelse card sprekk for ekstra lagringsplass og tekstmeldinger egenskapene. Samsung E250 har også en innebygd leser så du kan laste ned video spill. Det er tusenvis av spill tilgjengelig for Samsung E250 som varierer i sjangeren fra puslespillet eventyr.

Bejeweled

Dette klassiske puslespillet blitt utrolig populært på grunn av sin tillegg til iPhone app katalog og Facebook spill plattformer. Det krever at brukeren å line opp tre eller flere juveler som samsvarer med å få dem til å eksplodere. Etter en rekke perler forsvinne, faller mer inn. Målet er å gjøre så mange kamper som mulig før klokken går ut. Du kan kjøpe Bejeweled for Samsung E250 på gamemobile.co.uk for en engangsavgift på $5.99.

Ormer 2008

I dette spillet spiller du en orm i verdensrommet væpnet til tennene med våpen til å skyte dine fiender med. Du flytte på tvers av ulike terreng i forskjellige planeter, prøver å overleve angrep fra andre ormer. Ormer 2008 er også lastet med minispill å holde spillet ditt tid frisk. Det har mer avansert grafikk enn ormer spill siste, så vel som mer våpen og flere nivåer. Du kan laste ned ormer 2008 på 4shared.net gratis.

Sims 3

Sims 3 er muligheten til å spille Gud på mobiltelefonen. Opprette en familie, bygge dem et hus og hjelpe dem å tjene en inntekt å bo i live og fornøyd. Det er opp til deg å holde et øye med dem hele tiden. Du vil måtte vekke dem for arbeid og skole, holde dem rene og sørge for at de ikke får ensomme. Sims 3 er tilgjengelig for kjøp på gamemobile.co.uk for en engangsavgift på $5.99

Hellige Wars

Hellige Wars er en magic orienterte RPG spill som foregår 8000 år tidligere. Du styrer hæren til den hellige orden og må beskytte kongen, Jonas, samt din hele riket. Svorne fiende nasjonen ble antatt å ha blitt eliminert, men finner du raskt ut, de er fortsatt rundt. Hellige Wars er et gratis spill som kan lastes ned ved å besøke http://getfree.cc på din mobil. Angi 3421 som koden.

Bubble Trouble

Bubble Trouble er en boble-smellende puslespill med en historie. Aliens faller bobler på jorden å ødelegge den. Du spiller helten, lyse Eyed Bob, og må du ødelegge bobler før de treffer overflaten. Du vil reise til 10 større byer over hele verden muligheten til å justere vanskelighetsgraden i hver enkelt. Dataoverføre Bubble Trouble gratis på mobileheart.com.

Ouija

Det mystiske brettspillet som er blitt spilt i over et århundre er også tilgjengelig på Samsung E250. Samle vennene dine sirkel rundt telefonen og stille spørsmål til styret for å få svar fra døde. Merkelig åndelige og innhyllet i kontroversen, Ouija er en one-of-a-kind spillet ikke for svak til hjertet. Du kan kjøpe en versjon av Ouija for $5.99 for gamemobile.co.uk.