Nnywellness.com

Hvordan kjøpe overføring knekt


Oppgaven med å fjerne eller installere en overføring fra en bil kan aldri være absolutt sikker, sendinger er tung og klumpete. Manøvrering en girkasse med en standard jack kan gjøres, men risikoen for skade er stor. Knekter spesielt designet for å løfte og flytte sendinger er tilgjengelige, og når riktig brukt kan redusere risikoen for flytte en overføring. Men ikke alle overføring jacks er de samme og ikke alle overføring jacks er egnet for alle jobber. Derfor bør en overføring jack velges for spesifikke kjøretøyet programmet.

Instruksjoner

• Bestemme overføring jack's raseri av bevegelse. En jack bevegelsesutslag er avstanden kontakten kan løfte en overføring fra jack's laveste punkt til jack's høyeste punkt. Generelt, jo større jack's bevegelsesutslag, desto dyrere jack.

• Velg en overføring jack som kan gi sikker støtte vekten av overføringen skal løftes. En jack vekten kapasitet er en jack's viktigste funksjon. Ikke bare må jack være i stand til å løfte overføring; Det må også være i stand til å gjøre det trygt. For disse grunner angi alle overføring jacks deres vekt kapasitet. Lette kontaktene kan trygt støtte og løfte opp til 450 pounds mens heavy-duty knekt vanligvis har en løftekapasitet på over ett og et halvt tonn.

• Velg en strukturelle design passer for jobben. Overføring knekt vanligvis faller innenfor to typer strukturelle design: lav profil og høyt-lift. Lav profil kontaktene er spesielt utviklet for nå i områder med begrenset tilgang plass, for eksempel hvor bilen har ikke vært reist ut av bakken. Høy-løft design funksjonen heis poeng som sitter på toppen av en hydraulisk pidestall. Disse kontaktene er passende for biler som sitter veldig høy, for eksempel en hevet lastebil, eller reparasjoner der kjøretøyet har blitt løftet flere fot hydraulisk heis i en butikk.

• Bestemme om kontakten har en garanti, og hvis så, hva vilkårene for at garantien er. De fleste overføring jack produsenter gir noen form for garanti sine kontakter. Dyrere knekt vanligvis har en mer omfattende garanti. Det er også viktig å avgjøre vilkårene i garantien. Noen garantier tilbyr bare å reparere eller erstatte en defekt mens andre gir en tilbakebetaling av kjøpesummen. Hvis du bruker kontakten ofte, er det tilrådelig å kjøpe en overføring jack med den beste garantien som kan gis.

• Konsulter i butikken personell for å avgjøre om en jack utviklet spesielt laget for bestemte programmet finnes, og hvis ikke, som jack modeller har ønskede funksjoner. Vær sikker på note butikken prisen av jack slik at det kan sammenlignes med nettforhandlere.

• Kontakt Internett-forhandlere å finne relativt priset knekter. Ofte er nettforhandlere kjøpedyktig skaffe valgte kontakten til en lavere pris enn fysisk butikk steder, som Internett-forhandlere ikke har overhead av fysiske forhandlere. Imidlertid betalt nettforhandlere nesten alltid for frakt, som kan øke online prisen betraktelig. Også vurdere at hvis kontakten senere trenger service, vil det sannsynligvis være lettere å returnere kontakten til en fysisk forhandler enn en online forhandler. Nøye veie priser og alternativer for både online og fysiske forhandlere, så kjøp kontakten fra kilden mest komfortable med.