Nnywellness.com

Hvordan å reparere pluggen i en Garmin antenne


En Garmin GPS-antenne kan en bil GPS informasjon uten tap av signal som kan plaget internt ligger GPS antenne i mobil GPS-enheten. En ødelagt plugg vil forstyrre overføring av signalet fra antennen til enheten og må repareres, ellers hele Garmin GPS antennen må erstattes.

Instruksjoner

• Skjær pluggen på slutten av Garmin GPS antenne kabel med en saks. Slit 3 tommer på isolasjon fra det kutte slutten bruke blad av et verktøy kniv. Skrell isolasjonen tilbake. Stripe 1/2 tommers fra slutten av to ledninger med en ledning strippere.

• Varme opp en loddebolt i fem minutter. Sett støpselet erstatning - kompatibel design med en som har brutt - på en arbeidsflate med den åpne enden vender mot deg.

• Hold ene enden av et stykke loddetråd til slutten av svarte ledningen til kabelen. Plassere loddebolt mot slutten av loddetråd i to sekunder. Fjern loddebolt og Avkjøl loddetråd litt. Gjenta dette trinnet med den andre ledningen i kabelen.

• Plass loddet slutten av svarte ledningen til kabelen mot siden av kontakten på bunnen av pluggen. Plassere loddebolt mot slutten av loddetråd i to sekunder. Fjerne loddebolt. Avkjøl loddetråd litt. Plass loddet slutten av den andre ledningen i kabelen i midten av kontakten. Gjenta lodding. Avkjøl loddetråd litt.

• Lag en stripe av elektriske tape rundt slutten av ledninger der de møtes socket. Lag en stripe av elektriske tape rundt bunnen av socket å skjule ledninger koblet til den. Lag en stripe av elektriske tape rundt kabelen for å skjule ledningene som er ikke lenger isolert. Koble loddebolt. Kast brutt pluggen i papirkurven.