Nnywellness.com

Hva skjer hvis du tar den batteriet ut av din BlackBerry mens er det sletter?


Hva skjer hvis du tar den batteriet ut av din BlackBerry mens er det sletter?

Det har skjedd for oss--alle du velger filer og bilder, videoer eller musikk du vil beholde og tilfeldigvis begynner å slette dem. Hvis din BlackBerry er sletter filer og du trekker batteriet, kan du beholde noen av hva ble fjernet. Fjerne batteriet fra din BlackBerry kan være med på å løse andre problemer.

Slette filer

Når du sletter en fil på en BlackBerry, er det helt fjernet fra enheten. Det er ingen måte å få det tilbake med mindre du har en sikkerhetskopien nytte. Mens de fleste filer slettes raskt, kan stort antall filer ta lang tid å bli slettet. Det er mulig å stoppe slettingen av flere filer ved å dra ut batteriet fra din BlackBerry.

Batteriet trekk

Fordi en BlackBerry krever strøm til å slette filer, stopper sletteprosessen når batteriet fjernes fra smarttelefonen. Hvis telefonen har fjernet 10 av 45 bedt om filer når du fjerner batteriet, de resterende 35 filene vil fortsatt være på enheten. Men ikke glem at det tar tid å fjerne batteridekselet og dra ut batteriet; mange av disse filene i kø for sletting vil allerede være borte når du fjerner den. Hvis du har en sak på telefonen, tar prosessen enda mer tid.

Fordelene og problemer

Et batteri trekk er ikke en dårlig ting for din BlackBerry. Det kan hjelpe løser system eller SIM-kortfeil, frigi minne og slutten programmer kjører i bakgrunnen av enheten bruker minnet. Å hard restarte telefonen og avslutte alle programmer som kjører, trekker batteriet mens telefonen er, vente 30 sekunder og sett batteriet tilbake i BlackBerry. Når du starter enheten, kan det ta flere minutter å laste inn operativsystemet. Noen brukere har klaget over manglende filer etter utføre en akkumulator trekke på deres BlackBerry, så det er best å gjøre en hard tilbakestilling på enheten etter sikkerhetskopiering av filene.

Sikkerhetskopier

Du kan sikkerhetskopiere informasjonen ved å koble din BlackBerry til datamaskinen og kopiering av filer du vil lagre, men det er programmer å lagre elementer regelmessig. Bruke en kan gjøre lagring av BlackBerry filer enklere. Apps for kan bidra til å holde oversikt over ulike opplysninger. SMS Backup, oppretter for eksempel en oversikt over alle SMS-meldinger ved å videresende dem til en e-postkonto. Sikkerhetskopiering holder oversikt over kalendere og andre personlige data på microSD-kort. Automatisk e-bilder er en app som sender bildene du tar til en e-postkonto, bidrar til å sikre at du aldri mister et øyeblikksbilde.