Nnywellness.com

Hvordan kan jeg forklare barna hvordan mobiltelefoner arbeid?


Hvordan kan jeg forklare barna hvordan mobiltelefoner arbeid?

Selv om mobiltelefoner har blitt en del av hverdagen, er så vanlig at selv barn nå eier dem og bruke dem daglig, kan mange mennesker ikke forstå hvordan disse elektroniske enheter fungerer. Mobiltelefoner fungerer ikke av en forbindelse til en fasttelefon, men i stedet via en elektrisk lydbølge overført fra en mobiltelefon til en celletårnet og videre til en annen mobiltelefon. Forklar barna hvordan mobiltelefoner arbeide for å hjelpe dem å forstå denne teknologien.

Instruksjoner

• Definere tekniske termer barna trenger for å forstå mobiltelefon teknologi. For eksempel radiobølger er elektromagnetiske bølger som reiser i radiofrekvenser og stråling oppstår fra energi av elektromagnetiske bølger.

• Forklar at en mobiltelefon fungerer ved å ta en person stemme og snu den til en radio bølge. Antennen av en mobiltelefon sender og mottar radiobølger.

• Illustrer hvordan en cellen telefon fungerer ved å bryte ned prosessen. Når noen gjør en cellen telefon, omformer mobiltelefon stemmen til en radio bølge; antennen sender deretter radio bølgen til den nærmeste mobiltårn. Celletårnet deretter går radiobølger på mobiltelefonen av personen som den første personen ringte. Begge folk går frem og tilbake mellom mobiltelefoner som radiobølger.

• Nevne at mobiltelefoner ikke fungerer godt når de er ikke nær et cellet å rn cellet å rnet skal motta radiobølger og overføre dem på.

• Diskutere betydningen av mobiltelefoner for å holde i kontakt med andre mens du er hjemmefra. Snakk om å bruke mobiltelefoner for gjør nødsituasjonen telefonsamtalene og diskutere kalle 9-1-1 med en mobiltelefon i en nødssituasjon.