Nnywellness.com

Hvordan endre en pakning


Hvordan endre en pakning

Pakninger bidrar til å forsegle to separate deler sammen for å lage lekkasjefri ledd og sømmer. De vanligste pakninger på bilverksteder er de som sel panner, deksler og topplokk til motor og girkasse. Prosessen med å endre en pakning avhenger av typen pakning og størrelsen på lekkasjen. Få de riktige delene for prosedyren og følge denne veiledningen for å erstatte en pakning.

Instruksjoner

• Fjern gamle pakning eller pakning fylle ved å skille de sammenføyde stykker med skiftenøkler eller en skrutrekker. Dra de sammenføyde stykker fra hverandre og trekke pakningen gamle, ikke-separert fra sin posisjon. For deler med en silicon pakning bare, lirke de to stykker fra hverandre med en skrutrekker. Etter deler gratis, avsette dem slik at de kan rengjøres.

• Skrape bort alle gamle sammensatt pakning og rusk fra flate overflater av to deler som skal føyes sammen som en søm. Sammensatt pakninger vil noen ganger bryte og skalle fra hverandre, etterlot noen av materialet bak. Silisium pakninger vil etterlate mesteparten av gamle silisium stakk til metalldeler, og må fjernes fullstendig. Bruk en barberhøvel skraper gratis brikkene fra deres metalldeler. Skrubbe dem med en grønn scrub pute og tørke ned med forgasser renere før du installerer en ny pakning.

• Sett inn en ny sammensatt pakning på plass, med det sittende på den laveste delen av de to sammenføyde stykker. Posisjonen den andre delen av de to over justeringen pigger eller bruk bolter justere de to stykker før sikre sammen rundt pakningen. For silisium pakninger som skal brukes av et rør, gjelder selv mengder silisium pakning gel på begge kanter av deler og justere sammen med pigger eller bolter som vil feste de to delene sammen.

• Trykk ned på både stykker å sette pakningen i stedet. Bruk festene til jevnt legge press på de to delene til å sikre dem med jevnt trykk rundt hele pakningen. Pakninger må rett lufttrykk brukes for å arbeide effektivt. Sjekk festene forsikre at de ikke er strammes slik at pakningen er klemt på et tidspunkt, eller at silisium pakningen filler har vært presset ut av plassen det skal være å hindre lekkasjer. Silisium pakninger bør settes på plass innen tre til fem minutter etter blir satt på stykket. Når pakningen har "skinned", reduserer effektiviteten dramatisk.

• Tørk rundt skjøten fjerne alle ekstra pakning silisium som var igjen etter pakning installasjon. Bruk en fille og renere tørke overflaten gratis leftover silisium, eller bruke en skjærende verktøy som saks eller tinn snips å klippe bort ekstra pakning som forblir utenfor de sammenføyde stykker, om nødvendig.

Tips og advarsler

  • Bruke en kombinasjon av sammensatte pakning og silisium pakning å forsegle en hard-til-forsegling felles motordeler som valve dekker og olje panner. Olje pans som krever bare silisium pakning opprette lated anfall må følge riktig håndtering av silisium pakning inkludert tidsgrensen du har sette pakningen på plass (tre til fem minutter).
  • For mye silisium pakning kan forstyrre innsiden når ikke fjernes før bruk. For mye er ikke fint når den gjenværende tørkede silisium forstyrrer flyten av væske eller luft når den har tørket. Holde bruk av silisium til et minimum, men alltid bruke nok til å ha noen klem ut av noen felles.