Nnywellness.com

Flytte Tips for Plasma-TV


Flytte Tips for Plasma-TV

Flytte kan være ganske skremmende oppgave, spesielt når du arbeider med store eller skjøre gjenstander. Det er derfor noen flytte store plasma-TV vil være klar for deres bevegelse forhånd, så alt går greit. Her er noen tips for å sikre at din plasma gjør det til ditt nye hjem trygt.

Planlegge før

Før leie en lastebil og lasting ting for farten, er det viktig å planlegge hvor varene skal gå både under flyttingen og etter trekket. Måle plasma TV å sørge for at det er god plass til den på plasseringen du flytter den. I tillegg bør dører og korridorer sjekkes bekrefte at TV trygt kan transporteres uten bumping noen vegger eller hjørner.Det er viktig å planlegge ut hvordan alt vil bli pakket i flytte bilen under transport prosessen, å sørge for at TVEN ikke skifte mens kjøretøyet er i bevegelse og at andre pakket elementer ikke falle og skade TV eller skjermen.Avhengig av din spesifikke situasjon, det kan være tilstrekkelig til å transportere plasma TV dekket med et teppe, eller det kan være nødvendig å plassere den inne en egendefinert størrelse pappeske (om ikke den originale emballasjen den kom i).

Flytte nøye

Når du er klar til å begynne å flytte på TV, sikre at du har koblet strømledningen og frakoblet alle kabler og flytte dem ut av din borte. Du ønsker ikke snubler over løse ledninger. Hvis bruker metoden teppe, bruke en stor, tykk teppe og legge den på gulvet i nærheten plasma, plassere TV oppå den. Deretter forsiktig vikle teppe rundt skjermen og tape den ned (med emballasje bånd eller tape) for å sikre trangt. Hvis du bruker en boks eller originalemballasjen, løfte plasma nøye inn i boksen, er det best å gjøre dette med to personer, og kontroller at det er riktig polstret slik at det ikke vil forrykke. Det er viktig å huske å ikke plasma TV flat mens det transporteres, med mindre helt nødvendig, som det kan skade enheten. Hvis det blir nødvendig å legge det flatt, sørg for at skjermen står overfor oppover, de interne komponentene kan legge press på skjermen og skade den hvis skjermen vender.

Sette den opp på den nye plasseringen

Når transporteres, må TV pakkes ut like forsiktig som det var pakket. Tåler TV og nøye fjerne den fra boksen eller teppe, sørge for å slippe den. Igjen, bruk alltid to personer å bære eller flytte plasma, særlig de som er større i størrelse. Når det er installert på den nye plasseringen, kontrollerer du at TV er stående (eller montert riktig hvis bruker et veggfeste), og at ingen skarpe gjenstander stikker nær skjermen. Den viktigste tipset å huske når du flytter en plasma-TV er å være svært forsiktig. En kostbar investering fortjener den største oppmerksomheten på flyttedagen.