Nnywellness.com

iPhone batteri spesifikasjoner


iPhone batteri spesifikasjoner

Apples iPhone er en smart telefon som har en multimedia spilleren og nettleser. Apple lanserte den første iPhone i januar 2007. Siden da selskapet har sluppet ytterligere tre modeller: iPhone 3G, iPhone 3GS og iPhone 4. Makt kilde av hver iPhone er et oppladbart Innebygd lithium-ion batteri. Apple anbefaler at når et batteri utløper i en telefon, en autorisert tjenesteleverandør erstatter den.

IPhone

Batteriet i Apples originale iPhone gir en taletid på opptil 8 timer på et 1900 megahertz (MHz) nettverk. For Web Småleser på en Wi-Fi-tilkobling, gir batteriet strøm til opptil 6 timer. Musikkavspilling er opptil 24 timer. For videoavspilling varer batteriet opptil 7 timer. Batteriets standby-tid er opptil 250 timer.

IPhone 3G

Taletid med iPhone 3G er opptil 10 timer på 2G-nettverket. På en 3G nettverk er maksimal taletiden 5 timer. Batteriet gir til 7 timer bruk når du spiller av videoer. For lydavspilling varer batteriet i opptil 24 timer. Ventetiden er opptil 300 timer. Når du surfer på nettet på en 3G-nettet, forvent opptil 5 timer bruk. Når du bruker Internett på en Wi-Fi-tilkobling, gir batteriet strøm til opptil 6 timer.

IPhone 3GS

IPhone 3GS batteriet har en standby-tid opptil 300 timer. Batteriet varer i opptil 10 timer for videoavspilling og opptil 30 timer for lydavspilling. Taletid er opptil 5 timer på en 3G nettverk og opp til 12 timer på en 2G nettverk. Batteriet gir nok strøm til 5 timene av Internett-bruk på 3G-nettverk. Med en Wi-Fi-tilkobling fortsetter batteriet å arbeide opptil 9 timer.

IPhone 4

Standby-tid på batteriet i iPhone 4 er opptil 300 timer. Taletid er opptil 7 timer med en 3G nettverk og opp til 14 timer på en 2G nettverk. Surfer på Internett, batteriet varer opp til 6 timer på en 3G nettverk og opptil 10 timer med Wi-Fi-tilkobling. Maksimal musikkavspilling er 40 timer. Maksimal videoavspilling er 10 timer.

Vilkår

2G mobiltelefon nettverk dateres tilbake til 1991. Kjent som andregenerasjons mobiltelefon teknologi, er 2G-nettverk tilgjengelig over hele verden. Nyere teknologi, men har erstattet mange 2G systemer. 3G mobiltelefon nettverk er tredje generasjon. De gir brukere av smarte telefoner tilgang til mobile bredbåndstjenester. Wi-Fi lar smarte telefonbrukere koble til Internett på lokale hotspots. Dette er steder som barer, kaffebarer og offentlige områder. 1900 MHz refererer til PC (personlig kommunikasjonstjeneste) radio bandet. Cellen telefon eiere har brukt dette bandet siden 1994.

Offisielle spesifikasjoner

Alle de ovenstående detaljene om iPhone batterier er offisielle Apple spesifikasjoner. Hver spesifikasjon forutsetter batteriet begynner med en full ladning.