Nnywellness.com

Forskjellen mellom en klasse D & klasse E Florida førerkort


Forskjellen mellom en klasse D & klasse E Florida førerkort

Florida presenterer en enestående problem for drivere prøver å få en klasse D lisens. Det er fordi staten Florida ikke har en. I stedet må drivere skaffe en klasse E-lisensen, som er i hovedsak den samme lisensen som andre stater kaller en klasse-D, bare med et annet navn.

Floridas klasse lisens

De fleste stater i USA kategorisere førerkort som 90 prosent skal operere en standard bil eller lastebil som "Klasse D." Dette fører til litt forvirring når du prøver å finne ut hva forskjellen mellom en klasse-D og en klasse E-lisens i Florida, fordi i denne stat, er det ingen klasse D lisens. I stedet har de en klasse E-lisens.

Definisjon av klasse

Ifølge Florida Department of Highway Safety og motorkjøretøyer, klasse E førerkort er ment for bruk av drivere som skal operere, "alle ikke-kommersielle motorkjøretøyer med brutto kjøretøy vekt vurdering (GVWR) mindre enn 26,001 pounds, inkludert biler, 15 passasjer varebiler inkludert driveren, lastebiler eller fritidskjøretøy og to eller tre hjul kjøretøyer 50 cc eller mindre for eksempel mopeder eller liten scootere. " Dette utgangspunktet betyr at klasse E førerkort er typen lisens som må den gjennomsnittlige personen med en gjennomsnittlig bil eller lastebil. I staten New York, beskriver Institutt for Motor Vehicles klasse D lisensen i hovedsak på samme måte. Nettstedet sier at det er nødvendig for, "biler og lastebiler med en brutto kjøretøy vekt vurdering (GVWR) på 26 000 pounds eller mindre"

Legge til forvirring...

Du kan kjøre over webområder som refererer til Floridas klasse E lisens som en klasse D. Dette kan være et forsøk på å "oversette" for å unngå forvirring i resten av innbyggerne i USA som omtaler den som en klasse D lisens, men for de som prøver å ordne opp i delstaten Florida, det blander bare ting opp enda mer.

Så hva er en klasse E-lisens?

Ifølge Florida Department of Highway Safety og motorkjøretøyer er The klasse E-lisensen for innbyggerne i Florida hvis bilen vil møte spesifikasjonene sitert ovenfor. Seksten-åringer holde denne lisensen er begrenset fra operasjonelle et kjøretøy mellom klokken 11 pm og 6 am med mindre de ledsages av en passasjer som er minst tyve og som har en gyldig førerkort. Unntaket til denne regelen er hvis driveren er reiser til eller fra arbeid. Sytten-åringer har litt mer frihet: de kan ikke kjøre mellom 1 og 5 am med mindre ledsaget av noen som er minst tyve og som har en gyldig lisens, eller hvis de er kjøring til og fra jobb.

Bunnlinjen

Hvis du er bosatt i Florida, og du må skaffe deg en ikke-kommersiell førerkort, vil du ønsker for å få en klasse E lisens, ikke en klasse D som i de fleste andre stater.