Nnywellness.com

Hvordan RCA knekt arbeid?


Hvordan RCA knekt arbeid?

Siden 1940-tallet, har RCA-kontakter gitt koblingspunkt for lydsignaler. Opprinnelig de koblet phonographs forsterkere, men mer nylig de har også blitt brukt til å befordre video signaler til TV-apparater. Component video-formatet bruker tre RCA-kontakter for å levere signaler til analoge HD-TV-apparater. Koble en RCA-kabel til en RCA-kontakt ved å trykke pluggen på plass.

Hvordan RCA knekt arbeid

En RCA-kontakt har en åpning med metall fôr som har spor å gjøre det fleksible og en ytre metall ring med avrundede kanter. Når du setter inn pluggen inn i kontakten, gjelder center fôr våren press til tuppen av pluggen, gjør en elektrisk forbindelse for signalet videreførte senter dirigent for RCA-kabelen. Krage av har spor å gjøre det fleksible, og som det glir over de avrundede kantene i den ytterste ringen, det gjør elektrisk kontakt for bakken gjennomført på skjoldet til RCA-kabelen.

Montering og tilkoblinger

RCA-kontakter montere et kretskort eller på skott eller panel av en elektronisk enhet. Et kretskort, loddetinn holder kontakten på plass og knytter også kretser tips og krage av pluggen. Når montert i et skott, den indre delen av jack har tråder, og en mutter holder den på plass. Det er også pinner for en loddetinnet tilkobling til senter dirigent og den ytre ringen. Noen kontakter har en kontakt for en kabel inne utstyret. Hvis skottet metall, kan det gjøre jordforbindelsen til den ytre ringen.

Bruker

RCA-kontakter vises på mange typer komponenter i hjemmeunderholdningssystemer. De bærer analogt lyd- og videosignaler fra satellitt- og kabel-mottakere, DVD-spillere, videospillere, digitale videoopptakere, spillkonsoller og datamaskiner til standard TV-apparater, dataskjermer, HD-TV og widescreens. De også gjøre tilkoblinger til strømsparingsmodus høyttalere på enkelte modeller av bærbare lyd og musikk utstyr. Siden deres frekvens grensen 100 MHz, gjør de ikke høyfrekvent tilkoblinger fra TV-antenner, parabolantenner eller systemer.

Gruppering og fargekoder

De fleste hjemmeunderholdningsutstyret grupper RCA-plugger sammen for ulike funksjoner. To kontakter bære sammen lyd, med plast isolator midt farget rødt for den riktige kanalen og hvitt for venstre. En gul sammensatt kontakten kan stå alene eller grupperes med dens tilknyttede lydinngang. Tre RCA-kontakter gruppert merket "Komponent Video" Bruk grønn "Y" videosignal for "Cr" eller "Pr" signalet og -blå for "Cb" eller "Pb"-signal. Grupperingen hindrer forvirrende den røde høyre audio med kompositt video Cr eller Pr jack.