Nnywellness.com

Hvordan å selge en bil i Washington State 1


Hvordan å selge en bil i Washington State 1

Selge en bil på egen hånd kan du angi prisen, administrere transaksjonen og ganske sannsynlig resultat mer enn selge den til en forhandler. Selgere som er pasient kan høste økonomiske belønninger. Med belønninger kommer ansvar: Washington state bil selgere må fullføre en rapport for salg når en bil er solgt til en enkeltperson, donert til veldedighet, ressurssterke eller avhendes. Selgere som ikke fullfører denne papirarbeid risikerer påløper gebyrer og avgifter.

Instruksjoner

• Sjekk bilen Kelley blå bokført verdi online. Skriv inn i bilens kjørelengde informasjon og tilstand å få et anslag av sin verdi.

• Sjekk prisen på lignende biler på nettsteder som Craigslist, eBay eller motorer og ved gjennom rubrikkannonser i den lokale avisen. Dette vil gi deg en idé om det generelle prisnivået i Washington samfunnet. Når du har lurt på hva som er der ute, kan du angi en pris for bilen med Kelley Blue Book verdien og lokale priser. Hvis du ønsker å selge bilen rask, pris det lav; Hvis du har tid til å vente, pris det høyere.

• Hang til salgs skilt i bilen å annonsere det til forbipasserende og plassere en oppføring i den lokale avisen. List opp bilen for salg på Craigslist, eBay Motors og Auto Trader eller andre steder.

• Møte noen potensielle kjøpere å vise dem din bil. Når du har funnet en kjøper, fastslå betalingsmetoden og angi en dato for å overføre over bilen. På dette punktet, fjerne alle personlige eiendeler fra bilen.

• Finne bilens tittelen. Må du overføre det til den nye eieren. Ved overføring, akseptere betaling. Deretter fullføre delen salg på tittelen. Angi navn og dato og registrere den. Snu tittelen til den nye eieren, som må presentere det til kjøretøy lisensiering kontor og få en ny tittel.

• Få kjøpers adresseinformasjon, som du trenger til fil rapporter for salg. Hvis du ikke filen en rapport for salg kan du bli belastet for parkering billetter, impounds eller annen gjeld til den nye eieren fullfører tittelen overføringen.

• Sende en rapport for salg online innen fem dager etter transaksjonen. Gir informasjon, den nye eieren informasjon, kjøretøy identifikasjonsnummeret og bilens Bilnummeret. Når Washington embetsstanden se rapport for salg, vil de sende deg en kvittering som viser du har solgt bilen. Du kan også fylle ut rapporten for salg på ditt lokale Vehicle lisensiering kontor.