Nnywellness.com

Hvordan finne den beste LCD-TV


Hvordan finne den beste LCD-TV

Kjøpe en TV kan være vanskelig hvis du ikke vet hva du leter. Det er viktig å klokt. LCD-TV kan være dyrt, så det er viktig at du kjøper en som best passer dine behov. Teknologiske elementer, for eksempel TV, kan bli foreldet veldig fort. TV-modell du velger avhenger sterkt på din livsstil. Bilde-frekvens, skjermstørrelse og lyden er noen av de mange kategoriene som du må vurdere når du kjøper en LCD-TV.

Instruksjoner

• Måle hvor du ønsker å sette TV, og velg størrelsen på TV-skjermen som vil fysisk plass og etter behov. Størrelsen på skjermen er diagonale lengden fra ett hjørne til motsatt hjørne.

• Se etter en TV med høy definisjon (HD) evner, som denne funksjonen vil gjøre bildene på skjermen vises skarpere og klarere. Bildekvalitet varierer sterkt mellom en TV som inkluderer HD evnene og en som ikke. Merk at spesielle programmering pakker må kjøpes for å se TV i HD fra en satellitt eller kabel.

• Velg en TV med høy frekvens. Bilde-frekvens refererer til antall bilder som vises på skjermen per sekund. Se etter en TV som har en bilde-frekvens 100 Hz eller høyere.

• Undersøke kontrastforholdet i TV-modeller. Det er forholdet mellom den mørkeste fargen og lyseste fargen TV kan produsere. Et anbefalt kontrastforhold ville være 1000: 1 eller høyere. Høyere innsats gir et mer realistisk, skarpere utseende.

• Kontroller at modellen du valgte inkluderer en HDMI-port. Denne funksjonen kan være spesielt nyttig når du kobler datamaskinen til TVEN. Blu-Ray-spillere kan også knyttes til denne porten.