Nnywellness.com

Hvordan du justerer blandingen på en Briggs & Stratton


Hvordan du justerer blandingen på en Briggs & Stratton

Mange Briggs & Stratton små motorer kan bli funnet på vannpumper, gressklippere, små traktorer og tillers. Enkel i design og funksjon, motorer har liten forgassere at butikken og meter drivstoff for forbrenning. Nesten alle Briggs & Stratton motorer har en bestemmelse å justere inaktiv blandingen, som kontrollerer mengden av rå drivstoff og luft som strømmer ned gjennom forgasser halsen i forbrenning chamber. En rik-kjører motoren som gjør at mye drivstoff vil kjøre grove. En motor som har mye luft kjører mager og stall, blir altfor varmt. Noen enkle justeringer kan få Briggs & Stratton motoren kjører perfekt.

Instruksjoner

• Fylle bensintanken til motoren minst 50 prosent kapasitet med frisk gass. Bruk en skrutrekker eller socket, avhengig av modell, for å løsne luften renere bolig toppen. Fjerne luften renere elementet og suge den i en bøtte med såpe og vann, og ring det ut og tørke den med et rent håndkle. Hvis maskinen har en papir luften renere element, erstatte den eller Rengjør den grundig med trykkluft.

• Installere luften renere element og bolig; stram bolig med en skrutrekker eller en socket. Se brukerhåndboken reparasjon for plasseringen din inaktiv blanding og hastighet skruer. Tomgangsturtallet vil sitte direkte under gass sammenhengen armen, og blandingen skruen vil skru inn i siden av forgasser base. Viktigste blanding skruen vil skru inn i basen forgasser tarm eller i nærheten.

• Bruk en skrutrekker til å vri skruen blanding med urviseren til det lett seter. Bruk skrutrekkeren til å vri skruen viktigste blanding med urviseren til det lett seter. Slå begge skruene ut - mot - 1 1/2 viser en innledende justering. Kjøre motoren på halv gass i fem minutter før den varmes opp. Slå inaktiv blanding skruen i klokken før motoren begynner å avta. Slå den i motsatt retning til motoren begynner å avta.

• Slå inaktiv blanding skruen i omtrent halvveis mellom begge punktene hvor det bremset motoren. Dette vil være den optimale justeringen. Utfør samme prosedyre på de viktigste inaktiv justeringsskruen - skru den i før motoren bremser, og ut til motoren bremser. Slå viktigste inaktiv justeringsskruen i halvveis mellom både lave turtall. Stenge motoren.

• Koble en turteller føre til plug ledningen, og bakken andre ledelsen til en bart metall kilde. Se brukerhåndboken korrekt tilkobling fremgangsmåten, avhengig av et batteri eller magneto konfigurasjon. Bruk en skrutrekker til å justere tomgangen i spesifikasjoner. På aluminium motorer kjører inaktiv hastighet 1.750 rpm, mens på eldre, cast iron motorer tomgangen kjører på 1200 rpm.

Tips og advarsler

  • Hvis enten din inaktiv blanding skruer ikke justere, må du fjerne dem begge med en skrutrekker og ren nål tips svært forsiktig med noen løsemiddel og en fille. Skru dem tilbake i forgasseren før de plass, og deretter slå dem begge ut 1 1/2 viser. Fullføre justeringen derfra.