Nnywellness.com

Traktor Trailer sikkerhet emner


Traktor Trailer sikkerhet emner

Noen ti år gamle høy nok å se over rattet i en førti år gamle pickup lastebil kan flytte lasten, men det betyr ikke at han kan gjøre det trygt eller pålitelig. Et raskt blikk gjennom FMCSA (Federal Motor Carrier Safety Administration) håndboken vil gjøre det umiddelbart klart at sikkerhet er en prioritet for regjeringen. Trygg kjøring vaner og riktig trening er hva skiller en reell driver fra bare "rattet ihendehaveren."

Kabinettet inspeksjon

Enhver soldat vil fortelle deg at en skitten pistol gjør en ødelagt pistol, og en ødelagt pistol gjør en død soldat. Det samme gjelder for lastebiler; alle kjørende talent i verden vil ikke utgjøre mye hvis din bremser funksjonsfeil eller din blinklys slutte å fungere. Riktig pre tur inspeksjon er avgjørende for offentlig sikkerhet og lastebil levetid. Ødelagt hjuloppheng komponenter, dårlig bremser, motor væske lekkasjer og belysning feil er alle alvorlige sikkerhetsproblemer.

Dekk inspeksjon

Lest du tror at blåst stasjonen og trailer dekk er mindre av et problem fordi de soner, vurdere dette: en atskilt lastebil dekk slitebanen (eller "gatorback") veier 40 pounds eller mer, og sentrifugalkraften kan spytte at dekk slitebanen fra baksiden av lastebilen på omtrent samme hastighet du reiser. Selv om gatorbacks er laget av gummi, er slike krefter mer enn nok å sette en rett gjennom frontruten i en minivan fra 50 yards. Kontroller dekkene grundig.

Effektiv kjøring

Martial kunstnere definere studentens talent av hvor lite bevegelser de gjør å oppnå deres gitt aktivitet. enhver overflødig bevegelse åpner døren for feil. Folk som skifte kjørefelt overdrevet ("veve gjennomgangstrafikk") er kortsiktig, noe som er tydelig for erfarne sjåfører som har gått samme Honda Civic fire ganger på samme trafikk syltetøyet. Hvis din oppgave er for å drive fra Seattle til New York, bør du gjøre det ved hjelp av bevegelser mulig, og som inkluderer alt fra skiftende å skifte kjørefelt. Lagt mye tanke i å snu og skifte kjørefelt før du gjør det, og spør deg selv om det vil virkelig få deg til New York noen raskere.

Komme og se

Når du ser disse G.O.A.L. (komme ut og se) klistremerker knyttet til selskapet lastebilen speil, begrense din hånlig snort og virkelig tenke på veltalenhet ideen. Mens får ut av lastebilen å sjekke parkering klaringer før støtte i er ikke akkurat den kuleste tingen å gjøre, er ingen støtte over panseret på en Peterbilt. Du er ikke parkering drive bil, du er mobilisere en 80 000 pund stykke utstyr, slik at massene og styrker involvert før du cavalierly pisk hjulet og anta det er nok plass til å passe. Ikke vær sjenert om å gi luft Hornet trykk før du starter sikkerhetskopiering; uteligger sover i din parkeringsplass vil verdsette den.