Nnywellness.com

Spesifikasjoner for Tungsten W


Palm Tungsten W er en personlig digital assistent-stil mobiltelefon befridd for AT & T trådløst kunder i 2003. Tungsten W har et fullt tastatur og en pekepenn som lar deg velge alternativer og gå gjennom menyer på telefonen. En øretelefon er nødvendig å høre lyd når du ringe og motta samtaler. Tungsten W er ikke lenger tilgjengelig på AT & TS nettsted eller oppgradere programmer i 2011.

Skjermen og batteri

Tungsten W har en LCD utfoldelse skjermen som bruker TFT-teknologi. Alle bilder vises på skjermen med en oppløsning på 320 x 320 piksler. Tungsten W skjermen har 16-bits farger som lar deg se opptil 65 000 forskjellige farger. Tungsten W har en litiumpolymerbatteri som varer maksimalt 10 timer mens telefonen er i bruk. batteriet varer opptil 18 dager mens telefonen er i ventemodus.

Systemet og programmer

Tungsten W bruker Palm 4.1.1 operativsystemet og har en Dragonball VZ prosessor som oppnår hastigheter opptil 33 MHz. Palm operativsystemet inneholder flere programmer: Palm leseren lar deg lese dokumenter, mens ArcSoft PhotoBase lar deg behandle bildene. Palm WAP-leseren kan du søke på Internett. Telefonen fungerer på 900, 1800 og 1900 GSM frekvenser. Enheten har en USB-port og et spor som tar SD hukommelse kortene.

Organisasjon

Tungsten W har en adresse bok og memo pad for å skrive ut purringer. Verdens klokken lets du Sjekk hva det er overalt i verden. Det har også en kalkulator og en regning funksjon for å spore hvor mye penger du gjør og bruke. Et organisatorisk kalenderen lar deg angi avtaler, møter og viktige datoer. Du kan også lage dagligvarebutikker og gjøremål lister.

Størrelse, lagring og andre spesifikasjoner

Palm Tungsten W er 4,8 inches høy, 3,1 inches bredt og 0.7 tommene tykk. Telefonen veier 6,4 unser og er bare tilgjengelig i sølv. W har en uttrekkbar antenne som kan tas ut når du vil ringe. Det interne minnet på telefonen er 16 MB men minnekort støttes. Du kan rute alle e-postkontoene til telefonen.