Nnywellness.com

Feilsøke en Magellan Maestro


En GPS-enhet som en Magellan Maestro er nyttig i situasjoner der du blir tapt eller må finne veibeskrivelser raskt. Men enheten er ikke mye bruk hvis det ikke fungerer. Hvis du har hatt problemer med Maestro, kan du faktisk åpen den opp og ta en titt inni enheten.

Instruksjoner

• Slå av din Magellan og snu enheten. Bruk din stjerneskrutrekker til å fjerne de fire skruene på hjørnene av baksiden av enheten.

• Sett tuppen av din flatskjerm-leder inn i sømmen der og halvdelene av møtes. Jobb deg rundt på sidene til de tilbake halv skiller fra fronten. Koble fra høyttalerledningen fra baksiden halvparten til kretskortet i front halvdel og satt baksiden halvparten av.

• Finn batteriet i den fremre delen av enheten. Batteri kabelen fra porten på bordet og ta ut batteriet. Passe et nytt batteri i den gamle sin plass og koble til batterikabelen. Hvis problemet ligger på skjermen, går du til trinn 4.

• Finn den tykke skjermen kabelen plugget inn i en port på kretskortet. Kontroller tilkoblingen og sikre det er koblet ordentlig. Hvis ikke, koble den og koble den tilbake i, det er sikkert.