Nnywellness.com

Hvordan endre ringetone på en Motorola barberhøvel telefon?


Hvordan endre ringetone på en Motorola barberhøvel telefon?

The Razor er en av Motorolas premier flaggskip telefonmodeller. Hip stil og ekstra funksjoner gjør det enkelt å bruke daglige og selv når du reiser. En måte å tilpasse telefonen som passer din personlighet er å endre ringetoner. Med Motorola høvelen er det mulig å endre ringetone for hver av kontaktene, slik at du kan velge forskjellige ringetoner som beskriver venner og familie. På grunn av the Razors brukervennlig grensesnitt er det ikke et problem å endre sin ringetoner.

Instruksjoner

• Trykk på "menutasten" åpne menysystemet. Meny-tasten er mellom den høyre og venstre tasten og rett over 4-veis navigasjonshjulet.

• Velg ikonet "Adressebok" fra i hovedmenyen til kontaktlisten. Bruk opp- og ned-knappene på navigasjonshjulet til å søke etter kontakten du vil oppdatere. Trykk den høyre-tasten og velg "Vis" for å vise detaljer om kontakten.

• Bla gjennom alternativene bruke opp og ned knapper og velg "Rediger". Trykk "OK" midtknappen på navigasjonshjulet og bla til du finner "ringetone." Merk den og velg "Sett" ved å trykke på den venstre tasten.

• Bla gjennom listen over ringetoner ved å trykke opp og ned pilene. Trykk på "Spill" for å forhåndsvise markeringen. Trykk "OK" for å velge bestemte tonen så trykk "lagre."

Tips og advarsler

  • Noen av navnene og funksjoner kan variere avhengig av hvilken modell du har.