Nnywellness.com

1977 Ford plukke opp lastebil vil ikke starte


1977 Ford plukke opp lastebil vil ikke starte

Hvis din 1977 Ford lastebil ikke starter, finnes det en rekke problemer som kan forårsake det. Hvis du er strandet og ikke har mange verktøy med deg, er det et par triks å bruke for å prøve å få lastebilen igjen. Det er imidlertid noen problemer, slik som gjelder det elektriske systemet, tenningstiming, bensininnsprøytning, sprakk spoler eller Distributør som kan føre til dyrere reparasjoner på en auto-servicesenter. Vet noen triks og tips kan hjelpe deg å komme tilbake på veien raskt.

Instruksjoner

• Åpne panseret til din 1977 pickup og inspisere batteri kabelen hull der de koble til batteriet. Hvis terminalene er korrodert, hell kullsyreholdige brus over maljer. Syre i brus løses korrosjon, lanserer strøm til å strømme til forrett. Hvis du har en klut eller kablet pensel, skrape bort korrosjon.

• Se terminal forbindelser på batteriet å sørge for at de er sikret tett på bilbatteriet. Mange ganger vil en slep lastebilsjåfør bare prøve sprellende batterikablene å se om det er bare en løs tilknytning som forhindrer bilen oppstart. Hvis batterikablene seg mislykkes, vil noen ganger en liten vri koble alt i riktig plass. Prøv å starte lastebilen igjen.

• Tapp starteren med en hammer eller en annen stump gjenstand, for eksempel en golfklubb eller balltre. Hvis bilen har en hvirvlende lyd etterfulgt av et klikk, så det er mest sannsynlig starteren som hindrer lastebilen Spy riktig. Trykke endene av starteren, hjelper det til å engasjere med svinghjulet. Men hvis starteren gjør en malende lyd når det engasjerer med svinghjulet, er det viktig å erstatte starteren umiddelbart, ellers kan det forårsake permanent skade svinghjulet, og er mye dyrere reparasjon.

• Pop clutch på lastebilen om ikke annet fungerer. Du må kanskje noen venner eller andre nærliggende bilister å bygge momentum. Skifte lastebilen inn første gear og sette nøkkelen i tenningen. Hold clutch slik at bilen kan rulle frem fritt. Når det begynner å rulle, slipper clutch og vri nøkkelen samtidig. Bilen skal starte. Pass på å se opp for potensielle farer som du ikke vil ha mye oppbremsing evne til lastebilens motoren er i gang.