Nnywellness.com

Hvordan installere en forrett i en 1998 Chevrolet Venture


Hvordan installere en forrett i en 1998 Chevrolet Venture

Starteren i din Chevy Venture skal fungere uten feil 60000 miles eller mer. Hvis starteren kontinuerlig krever erstatning, har din Venture et elektrisk problem hindrer starteren er ytelse. Lett synlige tegn på starter skade inkluderer høyt svingete eller rask klikke når nøkkelen er slått for å starte motoren. På 3.1-liters 1998 Chevrolet Venture, starteren mounts lavere foran motoren, som gjør det lett tilgjengelig.

Instruksjoner

• Løfter panseret på Venture og Finn van's batteriet. Fjerne negative batterikabelen med en socket skiftenøkkel, og plasser kabelen fra batteriet.

• Plasser to hjul blokker fast bak begge bakre dekk, deretter bruke nødbremsen.

• Raise van på førerens side med en bil jack, og plassere en jack stå på høyre for bil jack. Heve støtte armen på jack står mellom bil jack og tilbake sin låsetappen for å feste den.

• Merke hver på solenoid ledninger tydelig med hvit malerens tape, og deretter fjerne hetten dekker ledningene. Noen modeller har en liten spenne koblet til AC kompressoren som krysser starteren. Hvis din Venture har liten spenne, bruk en pipenøkkel å fjerne dens en bolt, fjerner starter montering mutteren holder den på plass.

• Fjern nøtter holder på solenoid ledninger og dekselet dem av deres innlegg. Fjern ledninger sele pluggen fra olje trykkmåler sensoren, og sett den til side ut av veien. Koble en olje press bytte socket til din pipenøkkel, og fjern olje trykkmåler sensoren fra monteringsposisjon. Forsiktighet for ikke å skade sensoren; Når fjernet, kan du plassere den på et trygt sted.

• Merk plasseringen av mellomlegg på starteren; de må brukes på nytt under installasjonen. Mellomlegg gi avstanden mellom mutteren og motoren svinghjul. De montere mellom bunnen av starteren og ved overføring. Hold starteren med én hånd, og fjern indre starter montering bolten. Lavere starteren fra posisjon og sette den på bakken. Startmotoren til Venture har en montering bolt og en mutteren. Mutter trådene på stud som ikke kan fjernes. Hvis du fjernet spenne koblet til kompressoren AC så fjernet du allerede starteren er mutteren. Hvis din Venture ikke har spenne, Fjern ytre mutteren ved foten av starteren og lavere starteren av van.

• Installere nye starteren ved å reversere trinnene i rekkefølge. Stramme starter montering bolt og mutter med en 3/8-tommers stasjon momentnøkkel satt til 32 fot-lbs. stramme på solenoid ledninger til lun, eller 1/4 slå siste hånd stramt.

Tips og advarsler

  • Hvis etter erstatter starteren det fortsatt ikke fungerer, sjekk sikringer inne sikring panel som starter stafetten i motorrommet. Kontroller og spore alle ledninger kommer fra starteren til sine koble poeng. Starteren er makt ledningene løsne over tid, og har rust buildup på dem. Stramme noen løse ledninger du kommer over, og erstatte noen rustne eller korroderte ledninger.