Nnywellness.com

Om T-Mobile


Om T-Mobile
Velge blant mobiltelefoner og trådløse leverandører er ingen enkel prestasjon. Teknologien synes å flytte på speed of lightening med nye produkter og raskere nettverk introduseres stadig. T-Mobile er en velkjent mobiloperatør som tilbyr et utvalg av mobil forbrukere over hele USA.

Selskapet opprinnelse

I mid-1990s kom to mobilnettet selskaper generelt Cellular og nordvestlige Cellular, sammen skjemaet Western trådløs. Selskapet ble fokusert på å gi service til den vestlige og sørlige delen av USA. Western trådløs snart lansert en ny enhet kalt VoiceStream måtte da skifte trådløs. I 1999 VoiceStream måtte da skifte trådløs ble eget selskap og tok sin tjeneste nasjonale utvide til store markeder som New York, Miami og Philadelphia. I 2001, den tyske Deutsche Telekom kjøpt VoiceStream måtte da skifte og i 2002, ble selskapet re-branded under sin T-Mobile telekommunikasjon enhet som T-Mobile USA. Mars 2011 annonserte AT & T at det hadde kjøpt T-Mobile Deutsche Telekom.

Firmaoversikt

T-Mobile har sitt hovedkvarter i Tyskland med USA hovedkvarter i Bellevue, Washington. Ifølge T-Mobile serverer selskapet 120 millioner kunder over hele verden med sin linje av mobile enheter og trådløse tjenestepakker. T-Mobile tilbyr månedlig stemme og dataplaner, samt forhåndsbetalte alternativer. Selskapet er kjent for å tilby første BlackBerry telefon evner og var også først til å introdusere en transportabel telefon det tillot brukere å registrere og sende farger og full motion video meldinger.

Sidekick

T-Mobile er i stor grad assosiert med den mobile enheten i medhjelper. I 2002 introduserte T-Mobile den første versjonen av i medhjelper. Det var en svart og hvit telefon med en dreibar skjerm som kan koble til Internett. Neste år en farge-versjonen gjort sin debut, og i 2004, det Sidekick II ble rullet ut med spill, chat og e-postmuligheter. T-Mobile fortsatte å utvikle seg dens flaggskip telefon ved å legge til nye funksjoner og slippe begrenset og spesiell opplag telefoner merket med kjendiser og idrettsutøvere. I 2010 kunngjorde T-Mobile det var å sette en stopper for i medhjelper, men bare ett år senere lanserte i medhjelper 4G, en smarttelefon som kjører Android-plattformen og med en skyveskjerm i stedet for svingbare skjermen.

Andre telefoner og produkter

I tillegg i medhjelper tilbyr T-Mobile telefoner laget av BlackBerry, LG, Motorola, HTC, Samsung og Nokia. Disse inkluderer flip telefoner, touchscreen og andre smarttelefoner og glidebryteren telefoner. Selskapet også selger mobile hotspots og bærbare stikker og tabletter som Samsung Galaxy og netbooks fra Dell. Avhengig av enheten kjøre T-transportabel telefonene og annen teknologi på 3 G eller 4 G-nettverk.