Nnywellness.com

Sporing ringelister på en mobiltelefon


I dagens verden av informasjonsteknologi, kan du aldri være for forsiktig, spesielt hvis du har barn. Som forelder er det viktig å spore informasjon som som barna snakker til på sine mobiltelefoner. Hvis barnet har snakket med noen bør ikke hun være, hun er sannsynligvis smart nok til å slette anrop fra telefonen hennes. Les nedenfor for å finne ut de beste måtene å spore samtaler på en mobiltelefon.

Spore telefonsamtaler Cell Online

Den enkleste måten å spore samtaler på en mobiltelefon er å overvåke telefonnumrene til innkommende og utgående telefonsamtaler på tjenesteleverandøren nettsted. Bærer som Verizon Trådløs lagre telefon-samtaleinformasjon for kontoen online. Anta at du har tjenesten Verizon Wireless. Gå til Verizons nettsted og skrive inn brukernavn og passord til kontoen online. Når du har landet på hjemmesiden din konto, Velg alternativet for å vise telefonbruk. Her finner du en liste over alle anrop, om de var utgående eller innkommende, samt telefonnummeret og lengden på telefonsamtalen. Hvis du vil kontrollere samtaler fra tidligere måneder, er denne informasjonen tilgjengelig også. Du kan også sjekke for innkommende og utgående tekster. Den eneste ulempen til denne metoden er at mens du vil kunne se hvem barnet er tekstil, vil du ikke kunne lese tekstene.

Spore mobiltelefon samtaler med bruk av oppsporer programvare

Hvis du ikke eller foretrekker ikke å spore mobiltelefonen på tjenesteleverandøren nettstedet, kan du bruke spion-programvare som Mobile Spy. Hvis telefonen er kompatibelt med programvaren, kan du laste den inn på telefonen uten barnet å vite. Det registrerer alle samtaleinformasjon, tekstmeldinger og GPS-informasjon. Selv om barnet sletter alt fra sin telefon, har du fortsatt tilgang til informasjon på nettet ved å logge se telefonens aktivitet. Når du har lastet ned programmet på telefonen, må du konfigurere den til å dekke behovene til overvåking. Når barnet ringer eller sender en tekst, laster programmet informasjonen til Mobile Spy serveren. Du kan logge på kontoen din på nettet og se telefonens aktivitet i sanntid. Så, hvis datteren din kommuniserer med noen du har forbudt henne fra å ha kontakt med, kan du ta henne mens det skjer og sette en stopper for det umiddelbart. Med denne metoden, vil du ikke bare se som barnet er tekstil, men du vil også kunne lese tekster. Abonnementer kommer vanligvis i kvartalsvise og årlige og halvårlige avdrag koster mellom $50 per kvartal og $100 årlig.